[]

En iyi yakıt...?

Hangi firmadan almalı? Hepsi aynımı yoksa farklı mı? En ucuz kimdeyse ondan mı alalım?
Nedir sizin bu konudaki bilgi ve tecrübeleriniz?

Edit: Malum büyük firmalar dışında (Shell, Opet, TP, BP, PO)faaliyet gösteren firmalar kötümüdür iyimidir? (Alpet, Aytemiz, Lukoil vs.)

 
opet, shell, bp vb aynı farketmez. diğer merdiven altı istasyonlar başka şeyler katabilir tankı pistir araca zararı olabilir.


  • kelepir  (11.07.16 12:34:10) 
Ben deneyerek buldum. Buradaki bir po istasyonundan alıyorum. Tek tek hepsini km bazında denedim. Yani firmadan firmaya değil istasyondan istasyona değişiyor.


  • etna  (11.07.16 12:37:14) 
büyük firmalar arasında tp ile lukoil'i yer değiştirmek gerekir, lukoil tp'den daha büyük olmalı.


  • notinhere  (11.07.16 12:49:34) 
shell. kendi işlettiği istasyonlardan şaşma. yoksa, düzgün bayilerinden alınan yakıt çok fark ediyor.


  • babilbaligi  (11.07.16 13:38:35) 
Opet ten bikac kez sikinti yasadiktan sonra shell e degistirdik. Cok memnunuz simdilik.


  • kuehles blondes  (11.07.16 13:55:07) 
tp benim getz in mazot pompasını dağıtmıştı. opet total shell ve bp de sorun çıkmayacağını zannetiyorum. petrol ofisi kullanan ve çok beğenen dizel araç sahibi tanıdıklarım var. ancak tp den kesinlikle uzak durun.


  • tukenmez adam  (11.07.16 14:29:39) 
50 -60 araçlık bir filo yönetiyorum,daha önce PO dan yakıt alımı yaparken lüks araçlar dahil hiç bir araçta pompa arızası tekleme gibi sorunlar olmadı.
Farklı sebeplerden dolayı 2 yıldır Shell ile çalışıyoruz.Araçların sesleri kötüleşti,2 araçta yakıt sistemi arızası oldu.
Şahsi fikrim PO
  • çınarım  (11.07.16 14:35:32) 
Ben Aytemiz'den alıyorum. Arkadaşların söylediği gibi bayiden bayiye değişiyor yakıt kalitesi. Ben çevremdeki BP, Shell, Opet, PO, Total'i denedim. Hepsinde aynı performası alınca da niye daha fazla para vereyim ki diyerek Aytemiz'e geçtim. Benzinli aracıma 2 senedir Aytemiz'den yakıt alıyoruö.
Bazı günler kampanya yapıyor 4,4TL benzini 4,20TL'ye alabiliyorum.

  • Tutkun  (11.07.16 15:07:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.