[]

Cımbız yerine kullanabileceğim bir şey var mı?

Evde cimbiz yok. Kasimda da ucu kut, sert bi' kil var. Elime takiliyor surekli kendimi onunla oynarken buluyorum. Yara oluyor sonra biliyorum deneyimledim birkac kez.
Bu nedenle kurtulmam icin cimbiz gibi kullanabilecegim bir sey biliyor musunuz? Standart bir ev icindeyim.

Bir kere iki anahtari birlestirip cimbiz gibi kullanmistim ama bir daha hic yapamadim onu. Cok yoruyor deneyip de basaramamak.

Simdiden tesekkurler.

 
ip ile bir teknik var ama rehberine bakman lazım.


  • sttc  (11.07.16 02:19:28) 
@acemi
simdi denedim onerini. Ama o bozuk paralarin o kili tutabilmesini saglamak pek de dusunuldugu gibi degilmis.

@sttc
O tarz teknikleri becerebilsem catalla cikartirim onu. :)
  • isott  (11.07.16 02:24:18) 
doktor eldiveniyle kılını tüyünü alanını biliyorum. belki eldiveni kullanmanız işe yarayabilir. parmak veya tırnak uçlarıyla çekmeyi deneyin.


  • chachachablues  (11.07.16 02:48:19) 
@blues
Eldiven yok ama tirnakla da alamiyorum. Denemistim.

  • isott  (11.07.16 03:03:57) 
evde maşa varsa olabilir dene.


  • illegalstar  (11.07.16 03:07:37) 
tırnak makası?


  • reavelyn  (11.07.16 03:15:03) 
@illegalstar
Seker koymak icin kullanilan masalarin ise yarayacagini dusundum yazini gorunce. Ama sanirim standart bir ev degilmis burasi. O masa yok maalesef. :(

iyice gerdirerek makasla kestim gibi biraz. Bu geceyi bu sekilde atlatip yarin cimbiz bulmayi umut ediyorum. Tesekkurler herkese.
  • isott  (11.07.16 03:16:31) 
@reavelyn
Ya keske daha once yazsaydin. Tirnak makasi buyuk. Yukarida yazdigim sekilde kesmeye calisinca tutamadi tirnak makasi. Neyse kismet degilmis tesekkurler. Sanirim en mantiklisi senin fikrindi ama gec oldu. :)

Belki; belki de uzun olsa tirnak makasi keserdi tuttugu yeri. Bilemeyiz.
  • isott  (11.07.16 03:19:58) 
pense, kargaburnu (dalga geçmek için yazılmış olsa da pense iş görebiir hakketten), ama en iş görebilecek şey cımbız zaten bunun için icat edilmiş her eve lazım olan bişi (erkeğim ve cımbızım var düşün)


  • selam  (11.07.16 05:28:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.