[]

giriş kattan ev alınır mı?

bekarım. uzun bi süre de böyle devam edecek. kredi çekmeden ev almak istiyorum. ankarada yaşıyorum ve 150 bin liram var. bu fiyata kızılay civarında giriş kat daireler var. şimdi giriş katın sıkıntıları şunlar. rutubet var. dolayısıyla ailelere satması zor. bekara satmak gerekecek ve bekara satmak da zaman alıyor hemen satamıyorsunuz. rutubet içinde siz kalınca da salık yönünden sıkıntı vs. ben şu an 1100 lira kira ödüyorum ve artık kira olayından sıkıldım. sizce evi almalı mı? yoksa bi süre daha kirada bekleyip para mı biriktirmeli?


not: kredi çekip daha iyi bir ev al diyenler olacaktır. şu an kredi çekemiyorum bazı kişisel nedenlerden dolayı. kredisiz almam gerek ya da parayı bekletmem gerek.

 
Merkezi yerlerde düzgün ev bulman zor, biraz daha uzakta 1+1 veya stüdyo evlere baksan daha oturulabilir bir şeyler bulunur bence.


  • gezegen olan pluton  (10.07.16 17:29:01) 
Tek araçla gideceğin yerlere bak derim çünkü o kadar para oralara verilmez.


  • murtiii  (10.07.16 17:31:42) 
Kedi, gürültü, hırsız, toz kir bunlar ilk anda aklıma gelen eksiler. Rutubet var demişsiniz zaten.


  • hair freak  (10.07.16 17:34:47) 
anne ve 4 kızı olarak yaşadığımız giriş kat dairede başımıza gelmeyen kalmadı. sizin de kadın olduğunuzu düşünerek yazıyorum.

küçük ablama banyo yaparken camdan baktılar.
gene küçük ablam evlendikten sonra geldi bir gün, kocasının cüzdanını çaldılar camdan.
çok enteresan, gene ablam bizdeyken benim yatağımın yanındaki cam ittirilip battaniyem çekildi. (ben yatakta değildim sadece izliyordum bağırarak)
küçük kardeşimin küçüklükten beri biriktirdiği 500 lirası gitti. nasıl olda hala bilemiyoruz.


bir de bahçesi vardı bunun.

hiçbir zaman giriş kat diye önyargılı olmamıştım ama o evden gerçekten nefret ettim. bodrum bile daha samimi geliyor.

bence almayın. koyun faize.
o da nasıl kiraymış arkadaş Ankara'da?
  • supergirl  (10.07.16 17:50:02) 
bahçe katı alın:) bence de yola bakması güzel değil. gelen geçen bakacak falan. bahçe katı yaz kış soğuk oluyor. yazın klimaya gerek kalmıyor.


  • nothing in my way  (10.07.16 18:12:31) 
Kızılay civarı dediğin yerler Anıttepe değilse pek nezih bi yer aklıma gelmiyor. Güvenlik açısından giriş kat hiç aklıma yatmadı benim. Perdenin arkasına geçip üst katındaki masaj salonuna gelenleri sayabilirsin hocam.

Benim aile Abidinpaşa'da yaşıyor. 150bin liraya güzel evler bulunur.
Hele ileride satmak sizin için önemli bir kriterse giriş kata hiç bulaşmayın. Bizim ev Kızılay'daki giriş kattan daha çok değerlenir. Ama dersenki beni muhitte bilen bilir, işim de bu civarda, senelerdir buradayım, senelerce de burada kalacağım o zaman al gitsin. Para biriktirdikçe yaptırırsın bişiyler.
  • nickini vermek istemeyen uye  (10.07.16 21:24:51 ~ 21:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.