[]

toki evleri ( ankara )

www.sahibinden.com

linkteki ev ve bunun ayarındaki evleri alabiliyor muyuz?

ben emlakcıyla gorustum bi sorun olmadıgını soyledi, nette baktıgım zaman da alanların oldugunu gordum.

acaba ne gibi sıkıntıları var? ev icin degil de, sonradan cıkabilecek hukuki sıkıntıları var mıdır?

iki turlu satısı varmıs sanırım biri noter bi de banka aracılıgıyla, bu satısların cogu da bankada baskası adına devir seklinde oluyormus. bu devirden sonra borclar bittigi zaman biz evi uzerimize alabiliyor muyuz? ilk devir isleminde tapu da bi işlem gerceklesiyo mu?

yakın zamanda bu sekilde ev alan ya da almayı dusunen var mı aramızda? iyi pazarlar :)

 
iyi pazarlar.

bu hangi ev turu bilmiyorum ama belirli siniflara yonelik evlerin kiralanmasi/satilmasi KAGIT UZERINDE yasak. normalde bu islemler hallediliyor ama bir sekilde. gonul rahatligi ile islem yapabilirsiniz, sikinti cikmaz. cevremde emlak konut/toki calisani cok var, onlarin soyledigi bu.
  • fakyoras  (10.07.16 11:58:24 ~ 11:58:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.