[]

Tıraş makineleri ne derece mantıklı?

Düzenli tıraş olmam gereken bir işe başlıyorum. Hassas bir cildim var gerçekten. Bunu bilen berberim de her gün jiletle tıraş olursan suratını eline alırsın dedi. Makine almam lazımmış. Ben şimdiye kadar tıraş makinelerini jilete göre daha kötü bilirdim. Sinek kaydı tıraş için önerir misiniz? Ne önerirsiniz? (Çok cahilim bu konuda)




 
Tıraş makineleri yeni çıkan kıllar için yetersiz kalıyor. Benim yüzüm beyaz tenli, tıraş olduktan bir iki gün sonra siyah siyah sakal kökleri belli olmaya başlıyor. O kısalıktaki sakalları makineyle almanız zor. Her gün tıraş olmanız gerekiyorsa tek mantıklı yöntem üç bıçaklı jiletler. Biraz yeteneğiniz varsa usturayla da olabilirsiniz. Ama hafif sakala izin veriyorlarsa dört beş günlük sakallar makineyle alınabilir.


  • dissendium  (09.07.16 21:09:36) 
Gilette blue 3 kullan at çok iyi. Tabii ki ben kullanıp atmıyorum 1 hafta rahat keser günlük kullanımda. He bi de traş olduktan sonra kolonya sürme. Nivea nın tıraş sonrası balsam ını kullan.


  • loae haled  (09.07.16 21:31:06) 
Tirak olmam gereken bir sirkette calismiyorum ama hemen her gun tiras oluyorum makineyle. Gayet sinekkaydi tiras ediyorlar, kesmiyor diyenler Cruzer ile falan deniyor sanirim.

Braun 7 Serisine bakin, cillop gibi tahris etmeden tiras eder.
  • crown  (09.07.16 21:50:48) 
Braun 7 series electric shaver+1 ama bayağı pahalı. 700tl civarinda


  • melancholia  (09.07.16 22:39:11) 
haftanin ilk gunu vur jileti diger gunler iyi bi markanin yanar donerli maknasiyla devam et.. suratini eline falan almazsin abartiyorlar.


  • Golgi  (09.07.16 22:40:21) 
Öncelikle makineyle sinekkaydı olmaz. Olur diyenler ya sinekkaydı nedir bilmiyorlar yada ne dediklerini bilmiyorlar. Sadece sinekkaydıya yakın traş eden makineler var.

15 seneden uzun süredir makineyle traş olan biri olarak Panasonic bu işte tektir, diğerleri kendi aralarında çekişir diyorum.
  • yemrem  (10.07.16 00:17:18) 
Sakallarım çok sık ve gür. Vaktim ve keyfim olursa ustura ile tras oluyorum, yoksa makine ile. ağabeyim asker ve bazen günde iki defa traş oluyor. İkimiz de makine ile jiletten daha iyi traş olduğunu düşünüyoruz. Braun marka kendi temizleme istasyonu olan makinelerden kullanıyoruz.


  • hans mustermann  (10.07.16 02:25:38) 
www.geltir.com
bu abilerden yardım iste.

  • ercumentcozer  (10.07.16 02:30:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.