[]

Laptopu pedere mi vereyim, yola devam mı edeyim?

merhaba arkadaşlar,

DELL marka i7 5500u işlemcili ,geforce 840m ekran kartlı ,8 GB ramli bir laptop var alalı 10 ay oldu. 2200 tlye almıştım

Bu ara elime para geçti,pederin de 6 yıllık lenovosu öldü ölecek,fanı kırılmış,açılıp kapanmalar başlamış,can çekişiyor laptop.

bana senin laptopu 1500 e ben alayım ,sen de oyun falan oynicaksan üstüne para koy yenisini alırsın dedi. Başta cazip geldi ama üstüne koyabileceğim en yüksek para 1000 tl. daha fazla çıkmak istemiyoruf.

biraz piyasaya baktım , en fazla 940mx ekran kartı olan laptoplara ulaşabiliyorum 2500 tl bütçeyle.
Çok da eve kapanıp oyun oynamıyorum,genelde zaman geçirmek için takılıyorum.

Acaba bilgisayara ufak bir SSD taktırıp yola devam etsem kaça patlar?şu an hdd 5400rpm var.

teşekkürler.

 
120 gb ssdler 120 lira falan. o bilgisayar hala iş yapabilir ekran kartı çok kötü olsa da. ve evet 2500 e çokta iyisi olmaz, bu alacağınla çok farkı olmaz. bence dursun bu sende bi 120 ssd tak sonra babana 1750-2000 arasına bi i5li pc alıp ona da harici 120 ssd tak. baba bilgisayarı i7 olmaz çok gelir bence.


  • freetakilir  (09.07.16 19:35:19) 
yenı al gec.


  • bryan fury  (09.07.16 20:16:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.