[]

duyuruları silenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

soru başlıkta? siz neler düşünüyorsunuz?




 
Silmesi gerekiyorsa silmiştir. Özel bir şey düşünmüyorum ben.


  • in vino veritas  (09.07.16 18:57:19) 
daha önce onlarca kez tartışılan konu ile ilgili yeni duyuru açan hakkında ne düşünüyorsam aynısını..


  • animalman  (09.07.16 19:02:04) 
Hakkında: kurnazeksiduyuru.com kullanıcısı

Siteye giriş sayısı 2248
Toplam duyuru sayısı 123
Toplam cevap sayısı 1424
'Cevap bu' olarak işaretlenmiş cevap sayısı 1003
'Cevap bu'/Toplam cevap oranı %70.4
Silinmiş duyuru sayısı 173
Kendi kendine: 171
Moderasyon: 2
Silinmiş cevap sayısı 107
Kendi kendine: 96
Moderasyon: 11
  • whimsical  (09.07.16 19:03:06) 
@whimsical

eee? ben silmiyorum demedim ki, ne düşünüyorsunuz diye sordum.

laf sokmaya mı çalıştın orası az muallak.
  • kurnaz  (09.07.16 19:08:24) 
ben de siliyorum da, komik geldi duyurularını silen birinin başkalarından bahseder gibi sorması, o yüzden şey yaptım.

edit: alttaki soruyu (git: 1097963) şimdi gördüm, ona atıf varsa anlamamışım pardon.
  • whimsical  (09.07.16 19:10:32 ~ 19:13:15) 
bir şey düşünmüyorum.


  • bohr atom modeli  (09.07.16 19:36:43) 
silinmesinde sıkıntı yok, silebilir ama ardan zaman geçmesi gerek bence. o an sıcak, tartışılan bir soru ise ve tak diye silerse fitil oluyorum, öteki türlü nadiren benim de sildiğim oluyor.


  • body electric  (09.07.16 19:39:56) 
bir şey düşünmüyorum. canı istemiş yazmış, canı istemiş silmiş belki @body electric'in dediği gibi bi konu tartışılırken silindiyse anlık bi sinir durumu oluyo ama çok önemli değil.


  • pamuk helvalar cebe  (09.07.16 19:51:52) 
Tamamen beni ilgilendiren bir soruyu sildiğim oldu fakat özgün olmayan herkesin başına gelebilecek bir sorumu / sorunumu silmedim. Sildiğim soruyu da birkaç hafta sonra sildim cevap verenlere saygısızlık olmasın diye


  • buffy de vampir sayılır  (09.07.16 20:05:50) 
Silinmiş duyuru sayısı 625
Kendi kendine: 619
Moderasyon: 6

abartmışım biraz :)

başkalarına faydası dokunabilecek olanları bırakıp kalanları siliyorum.
  • yons  (09.07.16 20:15:44) 
silineceği söylenmemişse, duyuru daha cevap almaktayken silinmesine sinir oluyorum. birkaç kere yazıp gönderirken "böyle bir duyuru yok" sayfası ile karşılaştım çünkü.

üzerinden zaman geçmişse, duyuru sahibine duyurusunu sildi diye kızmıyorum tabii. ancak müzik, film önerisi tarzı sorularda bazen "bir süre silmezseniz ne güzel olur" dediğim oluyor. o tür şeyleri fave'liyorum çünkü. bir de hesabını kapatmıyorsa özel bilgi içermeyen bu tür şeylerin silinmesi gereksiz geliyor. ama tabii vardır duyuruyu açanın bir bildiği.


* her türlü soruyu çeşitli gerekçelerle sildiğim oldu:

- hesabı kapatmayı düşündüğüm bir ara çok seçmeden önüme geleni silmeye başlamıştım ama çok sıkıldım, bıraktım. zaman içerisine yaymaya karar verdim.

- özel soruları "tahminen buna daha cevap gelmez" dediğim zaman siliyorum, sileceğimi de çoğu zaman belirtiyorum. çok fazla özel soru da sormadım zaten şimdiye dek.

- gelen cevaplar tırtsa ve azsa ama soru benim için önemliyse "daha doğru bir zamanda bu soruyu hala merak edersem yeniden sorarım" kafasıyla siliyorum. (mesela till lindeman'ın şarkı sözleriyle ilgili bir soruma sanıryorum bir tek basond cevap vermişti ya da baldur, yalnız biraz geçiştirme bir cevaptı. birkaç ay sonra sildim.)

- soruyu yazıyor ve gönderiyorum ama cevabı o an arıyorum ve gelmiyor, siliyorum. (sonra uzunca bir süre duyuruya bakmama ihtimalim varsa)
  • godoşu beklerken  (09.07.16 20:15:50 ~ 20:27:44) 
silinebilir gayet normal.


  • gazozailacatmauzmani  (09.07.16 20:47:33) 
zamanında torpille vasıfsız elemanların üst düzey memurluklara getirilmesi hakkında arınç: "bu durumun ahlaki boyutu tartışılabilir ancak kanunen yapabiliriz ve yaptık" tarzıbir şeyler demişti.

aynı hesap, duyuruyu açanlar silebilirler ancak başkalarının zaman ayırıp emek vererek yazdıkları cevaplar da direkt silindiğinden, cevap veren arkadaşların emeklerine saygısızlık oluyor.

duyuruyu silme durumu varsa baştan belirtilmesi gerekiyor yoksa çok uç bir durum olmadıkça emeğe saygı çerçevesinde silmemesi gerekiyor diye düşünüyorum. böylesi daha ahlaki.


zaten duyurunun eski kalitesini kaybetmesinin başlıca nedenlerinden biri de bu kafasına göre silme durumu. ciddi ciddi cevap veriyorsunuz, bazen birkaç paragraf sürüyor yazdıklarınız. sonra bi bakıyorsunuz tüm yazdıklarınız gitmiş, eah diyip bi daha sadece birkaç kelimelik cevaplar dışında bir şey yazmıyorsunuz sonra.
  • yemrem  (09.07.16 21:27:56) 
yemyem +1


  • rakicandir  (09.07.16 21:34:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.