[]

tüy dökücü krem

erkekler ve özellikle kalın siyah kıllı olanlar, tüy dökücü krem deneyip memnun kalan varsa marka önerebilir mi? bide adı tüy ama kılda döküyor mu bu acaba




 
sesu marka var kadınlar için diyor ama ben onu kullanıyorum. yanında spatula gibi bir şey çıkıyor. sürüp 3 dakika falan bekleyip o spatulayla kazıyorsun. sıkıntı yaşanmıyor.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (09.07.16 13:09:28) 
tüy dediğin şey zaten kıl. tüy kuşta, kıl memeli canlılarda olur, ama biz kulağa daha kibar gelsin diye kılımıza tüy diyoruz. dolayısıyla bu kremler kıl da döküyor evet.

erkek değilim ama marka sorusuna gelince; sesu ve veet bu konuda ünlü iki markadır, bu ikisi de sizin kılları döker sanıyorum. ama jiletle almaktan bir farkı yok, 2-3 güne tekrar çıkıyor.
  • ambrosia  (09.07.16 13:10:48) 
1 yılda bunlara vereceğiniz paraya 3 seans lazer yaptırın çok daha verimli olur.
Ama kısa sürede acil ve geçici çözüm arıyorsanız, veet krem.

  • megalomaniac  (09.07.16 13:15:22) 
@ambrosia jiletten şöyle farkı var, bizim vücut kılları kadınlarınkine kıyasla epey kalın oluyor. o sebepten dolayı jiletle tüm vücudu almak hem çok zahmetli oluyor, hem de sağını solunu kesme ihtimalin çok artıyor. oysa ki tüy dökücü krem pat diye döküyor hepsini, çok pratik. ve jiletle alınınca o kadar sıfır alamıyorsun, kirli sakal gibi kalıyor ve aşırı çirkin bir görüntü oluyor. tüy dökücü krem tertemiz yapıyor, öyle bir faktör de var.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (09.07.16 13:16:16) 
evet jilet zahmetli bi iş böyle sür kurtul bişey daha pratik olur diye düşündüm. ileride lazer yaptırmayı düşünüyorum geçici olarak kullanıcam kremi. teşekkürler yorumlar için


  • freetakilir  (09.07.16 14:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.