[]

Aşk meşk

Bir insana aşık olmak için illa ki de onu tanımak mı gerekir? Yani örnek olarak bir kere görüştünüz ama onu düşünmeden duramıyorsunuz, aşık oldunuz.




 
aşktan ne anladığına bağlı. benim için evet, tanımak gerekiyor. ilk görüşte aşk diye bişey olmadı, olacak gibi de durmuyor. kişisel bir şey bu, dediğim gibi aşka ne atfettiğine bağlı.


  • baba jo  (09.07.16 10:51:54) 
bazısı ilk görüşte vuruluyor, bazısı içinse tanımadan olmuyor. bunun tek bir yolu yok bence, herkes için değişiyor. şahsen önce arkadaş, sonra anlamadan aşık olanlardanım.


  • evde liyakat kalmamis  (09.07.16 10:55:55) 
Bir alttaki soruya da yazmıştım aynı olayı, ilk görüşte oldu benimki. Tanışmayı bırakın bir kere sesini dahi duymadım. Öyle sürdü gitti. Aynı ortamlarda bulunduk (sınıf gibi) ama bir kere bile konuşmadık, garip bir durumdu şimdi düşününce şaşırıyorum.
Diyorum belki en azından az da olsa bir muhabbet olsaydı soğurdum bu kadar yer etmezdi içimde ama bilemezsin ki.

  • mutekebbir  (09.07.16 10:57:47) 
İnsan bazen görür görmez tanıyor. Tanımıyorsa da hayalinde bir kisilik yaratıyor ve öyle olmasını ümit ediyor. Öyle cikmazsa zaten hayal kırıklığına dönüşüyor.


  • tamamen hayal urunudur  (09.07.16 11:24:25) 
Tanimadan olmak salaklik, ergenlik, rahatlik, vurdumduymazlik. İnsanin gözlerine asik olursun biraz akilliysan.


  • chiper  (09.07.16 11:50:16) 
insan bazen görür görmez aşık olabiliyor ama tanımakta gerekiyor mesela ben ilk görüşte aşık olsam önce arkadaş gibi davranır tanırdım bana uygunsa ilişkimi ilerletirdim yani onun içinde uygunsa. ilk görüşte çok beğendiğim oldu ama hiç aşık olmadım henüz


  • freetakilir  (09.07.16 14:10:42) 
aşk nedir? sorusunun cevabının önemi başta olmak üzere; tanımak gerekmeyebilir. ilk görüşte vurulanlar da var. ee ne kadar tanıyor o kişiyi? sıfır. sadece hormonel bir beğeni oluyor en başta ki bu işlerin önemli bir bölümünü de fiziksel çekicilik içeriyor zaten. denge meselesi. ezmiyorum elbette "fiziksel beğeni" diye. o da gerekli. kimse deliler gibi sevişmek istemediği birini sevgili olarak düşünmez zaten doğruya doğru. ha bu beğeniye aşk diyebilir miyiz o da işte giriş cümleme çıkartıyor yolu. :)


  • matrix  (09.07.16 21:52:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.