[]

Tasarım Tişörtlerim Hakkında Yorum Yapın Lütfen

Boş zamanlarımda hazırladığım çalışmaları tişört olarak üretmeye başladım. Farklı konularda tasarımlar olup her geçen gün yeni modelleri instagram sayfama yüklüyorum. Satın almayacak dahi olsanız bana tişört modelleri ile ilgili yorum yapar mısınız?

Mevcut modelleri beğendiniz mi? Veya şu tip tasarımda tişörtler olsa ben alırım şeklinde yorum yazarsanız, dikkate almak isterim.

(git: www.instagram.com)

Saolun.

 
Cizimleri begendim.

Ama o tshirtleri degistir. Atlet onlar. Farkli guzel kaliteli tshirt uzerine baski uygularsan guzel satarsin. Ayrica tshirtlerin hepsi cok sade kalmis. Bazi modelleri doldur.

En onemlisi tshirtun kendisi. Onu degistirmelisin ve kar beyaza gerek yok. Farkli renkler de deneyebilirsin.
  • isott  (09.07.16 05:05:26) 
kurukafa desenler bana hitap etmedi, diger desenler daha hosuma gitti. kadinlara uygun tisört kesimleri de kullan, daha beli dar, v yakali falan...


  • maq  (09.07.16 07:24:18) 
Herkez değil herkes olacak. Dünyanın en iyi tişörtünü tasarla, o imla ile bana ulaşma şansın yok.


  • kargn  (09.07.16 08:50:24) 
hepsi ayni. tisort demek resim, cizim bulup ortaya yapistirmak degil


  • mayeskuel  (09.07.16 11:48:18) 
bu çalışmaların birçoğu bana aşırı tanıdık geldi, hepsini siz mi tasarladınız? yani eğer öyleyse bir emek harcamışsınız, kötü yorum yapmak istemem. ama değilse sıradan tişört işte. bir albenisi yok. bir de herkez değil herkes, onu değiştirin bence.


  • evde liyakat kalmamis  (09.07.16 11:51:04) 
Benim tarzim degil. Ben karikature seyleri seviyorum. Guzelse bi de modern cizimler.


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (09.07.16 11:55:36) 
Yorum yapiyorim; hepsi ayni. Ve herkese hitap edecek seyler degil. Toplamda sadece 3 tisort falan var orada. Hepsi birbirinin aynisi.
Ve en onemlisi tasarim degil bunlar. Avm'ler bu tarz tisortlerle dolu. Hicbiri tasarim degil. Kimse bu tisotlere bayilmaz.

  • stavro  (09.07.16 12:00:06 ~ 12:00:23) 
Millet tetikte beklemiş heralde biri gelse de gömsek diye.
Bence yaratıcı, güzel, enerjik çizimler. Ama keşke hepsi beyaz olmasaymış. Kenarları kendinden kesik şeyler de güzel olabilir.

  • megalomaniac  (09.07.16 12:04:35) 
Arkadaşlar değerli görüşleriniz için teşekkürler. İmla konusunu gözden kaçırmışım - düzelttim.

Tasarım dediğimizde beklenti - tüm desenin grafik tasarım çalışması ile ortaya çıkması olarak düşünülmüş yanlış da değil. Buradaki modelleri oturup elimle çizmedim. Volksman ve bir kaç model hariç.

Şu an tüm tarzlar yüklü değil, zamanla ekliyorum.

Yorumların sert olması yumuşak olmasından ziyade insanların bu modelleri görüp ne düşündüklerini ölçmek önemli benim için.
  • sbryldrm  (09.07.16 12:18:21) 
V yaka ve farklı renkler gibi alternatifler olsa daha iyi olur.


  • kahoan  (09.07.16 13:10:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.