[]

Bazı insanların kendini bir şey sanması

Mesela iş görüşmelerinde geliyor .Şunu deneme amaçlı yapar mısın dedik ? Sonra karış taraf oo siz herkese bunu yapiyorsunuzdur.Böylece bedava iş çıkartıyosunuz falan dedi ..Ne bileyim işi almak istese yapması gerekir.İş de en fazla 2 3 saatlık bir iş .Neden böyle kendini bir şey sanarak iş başvurusunda bulunuyor.O zaman başvurma kardeşim .

Size böyle burnu havada elamanlar geliyor mu ?


 
2-3 saat de olsa karşı tarafın emeğinin maddi bir karşılığı olmuyorsa bu keriz silkelemektir.

Burnu havada olan taraf konusunda yanlışın var.
  • la rana  (08.07.16 19:25:22) 
bence gayet haklı. "işi istiyorsan yapacaksın kardeşim, işe alınmazsan verdiğin hizmet karşılığı ücret mücret vermem, alınırsan ödülün iş, keyfin bilir" düşüncesi doğru değil.
yaptığı işi görmeden doğru adam olup olmadığına nasıl karar verelim denilirse o da haksız değil, fakat bence sembolik de olsa bir ücret verilmeli yapılan iş şirket tarafından kullanılacaksa

  • tejeve  (08.07.16 19:27:05) 
O zaman başvurma ne demek ? Sen iş ilanına mülakatta 2-3 saatlik iş yaptırılacak yazdın mı ?


  • Mcfly  (08.07.16 19:32:09) 
2 3 saatlik iş karşılığında ücret vermiyorsaniz adam sonuna kadar haklı.


  • dafuq  (08.07.16 19:55:12) 
bence haklı değil, bu iş kalitesi ölmek için yapılan bir şey. şirket kötü niyetli değilse bence çok normal.

sadece test etmek için soru, problem verdiğim görüşemye gelmiş biri , "beleşe iş mi yaptırıyonuz" dese, kapıyı gösteririm net.
  • kurnaz  (08.07.16 20:28:26) 
ahah yahu adam ne için bedavaya çalışsın? verirsin deneme ücreti, yerse çalışır. senin adamı deneme lüksün var fakat adamın denenmeme lüksü yok mu sence? gayet medeni bi şekilde kalkmış gitmiş herif.

iki tarafın istedikleri karşılıklı uyuşmamış. burnu havadalık bi durum yok. kimse kimsenin babasının oğlu değil neticede.
  • 1zenciolmasamda  (08.07.16 20:42:58) 
bize öyle adaylar gelmiyor çünkü çalışma disiplinimiz amatörce değil.


  • kupigometa  (08.07.16 21:30:57) 
bağdat baharat sen misin?
eksisozluk.com

  • Big bada bum bum  (09.07.16 03:31:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.