[]

en mutlu gunum

dediginiz bir gun var mi, an ya da? ben dusunuyorum ama kiyaslayip bir birinci secemiyorum. su gundur diyebiliyor musunuz, nasil diyebiliyorsunuz?

not: gonul isi degil gibi geldi, yanlis olduysa kusura bakmayin mod arkadaslar.


 
Çok mutlu olduğum gün oldu ama yok ya şu gün en mutlu günümdü diyemiyorum ben de.


  • matilda  (08.07.16 16:36:21) 
Yok. Bunu ben de düşünüyorum hep acaba filmlerdeki gibi diğer insanların en mutlu anları filan var mı diye. Lol.


  • Adramelekhh  (08.07.16 16:36:54) 
Iki sene önce Avrupalı bir grupla Amasya'da bütün gece içip sohbet etmiştik. Hayatımda o kadar eğlendiğim bi an daha olmadı. Kimsenin ana dili ingilizce değildi, onlar tabii bizden daha iyi konuşuyorlardı ama telaffuzlari arizaliydi yine de. Dışarıdan bakınca çok aptalca bi muhabbet gibi görünecek ama, yanlış telaffuz edilen ingilizce kelimeyi alır, evidir çevirir "Did you mean ....?" falan diye saatlerce uzatirdik muhabbeti. O noktalı yere de aklına gelebilecek en absürd kelimeyi koyuyoduk. Bardakiler rahatsız olup susun falan diyordu ama bağıra bağıra konusuyorduk. Tam anlatamadım gerçi.


  • damdanakan  (08.07.16 16:40:59) 
Adamlar hafif neo hippi triplerindeydiler Şehrin içinde otel terligiyle geziyolardi biz özgürüz ayağına. Ben de takıldım bunlara, canım sıkkındı. Ama hayatımın en eğlenceli zamanlarını geçirdim sayelerinde. "Why so serious amiyum?" pozu kesiyorduk mal gibi koca koca insanlar. Ne güzeldi ya.


  • damdanakan  (08.07.16 16:57:26) 
Simdiki esimin memleketinde arabayla uzak bi yere gitmistik gece yildizlari izlemeye. Ne konustuk ne yaptik hatirlamiyorum ama inanilmaz huzur doluydum. O geceden forografta da mutlulugumuz belli oluyor zaten


  • la noix  (08.07.16 17:03:00) 
mutluluktan bildiğin ölüyorum sandığım, daha fazla duyguyu kaldıramayacağımı hissettiğim birkaç an var böyle. hepsi de bu sene oldu.


  • ambrosia  (08.07.16 17:03:08) 
Simdiki esim derken o zaman sevgiliydik :p


  • la noix  (08.07.16 17:03:43) 
Var, diyebiliyorum. Çocukluğuma dair birşey. Başka bir şeyle kıyaslanabilir bir his olmadığı için kendisi diger her şeyden sıyrılıyor.


  • shadowcat  (08.07.16 17:20:44) 
Üniversitede 2 yıl boyunca peşinde koştuğum arkadaşım-sevgilim parmaklarını parmaklarıma geçirip sıkmıştı. Gözlerimin içine bakıp seni herseyden çok seviyorum. Senden herşeyden çok nefret ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum demişti. Gözlerindeki o bakışı asla unutamam. Sanırım o an ve ertesi gün kendime gelememiştim. En yoğunu buydu. Alimle akşam iftar-piknik karışımı bişey yapmıştık. O kadar eğlendiğim az olmuştur.


  • nekolaytezla  (08.07.16 18:00:05) 
Tatilya'ya gittiğim gün en mutlu günümdü.


  • Polaroid  (08.07.16 20:11:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.