[]

Kız çocuk , erkek çocuk

Kız çocukları daha çok mu sevilir sizce ailede? Böyle bi ayrım olmaz mı? Erkekler biraz büyüyünce uzaklaşıyor sanki aileden, kızlar daha bi yakın gibi. Aile iliskileri daha kuvvetli sanki.Cocugu olanlarda cevaplarsa çok daha iyi olur.




 
Kızım var memnunum. Cinsiyetten çok yetiştirmeye bağlı bence. Sen çocuğunu aşırı serbest yetiştirmezsen ailesinden uzaklaşmaz.


  • babilbaligi  (08.07.16 15:34:32) 
yaşlanınca kız çocuk bize bakar erkek çocuk huzurevine atar diye bi düşünce olabilir :)


  • kelepir  (08.07.16 15:52:18) 
yeğenim olana kadar ben hep erkek olsun istemiştim ama şimdi kızım olsun isterim.
kız bambaşka bir şey bence.
çok sevimli çook.
  • seyduna6687  (08.07.16 15:59:49) 
1) Her iki cinsiyetteki çocuk da eşit sevilir.
2) İlk doğan çocuğun yeri biraz ayrıdır. Ona hissedilen sevgi daha farklıdır.
3) Sonra doğan çocuk küçük olması sebebiyle daha farklı sevilir.
4) Anneler oğullarını daha çok sever. Kızlarıyla iyi geçinirler.
5) Babalar da oğullarına farklı bakar. Kızlarıyla iyi geçinirler.
6) Erkekler büyüyünce evden uzaklaşmaz. Tam tersine kızlar daha erken gider.
7) 30 yaşında askerlik, iş sebebiyle bir erkek evde ailesiyle kalabilir.
8) Bir kız 20 yaşında ben evleniyorum diyebilir.
  • dissendium  (08.07.16 16:17:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.