[]

amazon'dan sipariş versem kaç günde gelir?

12 temmuzda satışa çıkacak olan xiomi yi 4k alacağım da en gec 23 ünde elimde olur mu?




 
23üne en hızlı shipplingle belki yetişir. yeni çıkacak ürün olduğu için ilk gün sıkıntılar çıkabilir. vergi olayları filan da var tabi.


  • fakyoras  (08.07.16 08:44:20) 
kargo seçeneklerine bi bak istersen, dhl yada ups varsa ve gümrük bedelini baştan yada kapıda kendin ödeyebiliyorsan gelir ama herhangi bir şekilde gümrük yada ptt nin eline geçerse 3 günde türkiyede olur 20 günde gümrük deposunda yada pttnin elinde bekler, gümrük bedeli için sana tebligat yollarlar, tebligatında eline ulşaması 1 hafta sürer en az

ha bide şöyle düşün, oldu ki eline ulaşmadı, ailenden birisi de teslim almaz geri döner paranı iade alırsın 3 5 dolar kargo parası keserlerse keserler geri dönüş için, amazonu kullanmadım ama e ticaret sitelerinin alayı böyle genelde. 2 3 dolardan kaçma mümkünse insurance sigorta falan al

benim abi ems yani 20 25 dolar fark ödeyipte 4-8 gün teslim seçeneği bulunan kargolarım 2 3 günde türkiyeye girdi ama, türkiye dağıtımcısı ptt diye 20 gün bekledim, ptt oldumu sıçtın abi.
  • killerbee  (08.07.16 08:46:09 ~ 08:49:22) 
amazon gümrüğü en başta çekiyor ama sanırım ( atıyorum)cuma gelse bile pts(aracı şirket) salı ve perşembe işliyordu en son. oradan yurtiçi kargoya geçiyor genelde. yavaş kargo için prosedür bu.

hızlı kargo yani DHL ile alırsan gelir ama ek para ödersin, tahmini tarih yazar zaten. amazon'un buraya ürünü yolladığını varsayıyorum. sen vergiyi amazon'a vermiş oluyorsun ama dhl yine de birkaç form istiyor, 1-2 gün de öyle eklenebilir o tahmini süreye.
  • passion rules the game  (08.07.16 09:13:30 ~ 09:14:16) 
amazon elektronik eşya göndermiyor ki buraya? yani en son denediğimde böyleydi


  • awareim  (08.07.16 10:16:06) 
amazon xiaomi satmıyordu genelde yav, cıkarsa ben de yapıstırayım bakalım


  • bryan fury  (08.07.16 11:43:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.