[]

banu güven'in röportaj yaptığı yabancı ROCK çı kimdi?

banu güven yıllar önce ntv'de çalışıyorken Türkiye'ye gelen ünlü bir rockçıyla söyleşi yapmış ve bu söyleşi canlı yayımlanmıştı. banu adama canlı yayında psikolojik şiddet uyguladığı için adam yemin billah ben iyi bir adamım tavrı içindeydi. Garibim belki de yabancı bir ülkede bu saldırıya maruz kaldığı için kalkıp gidemedi. (İsrail'de büyükelçimize yapılan alçak koltuk krizinin benzeri diyelim.) Tavrı algılamamış olabilirsiniz ama rockçının ismini hatırlayanınız var mı?

Bahsettiğim müzisyen orta yaşın üzerinde bir dünya starıydı fakat ben konuyla ilgili olmadığım için anımsayamıyorum. Sizin anlayacağınız kıyıda köşede kalmış küçük bir gurubun solistinden bahsetmiyorum.


 
James Hetfield?

google'dan NTV linkleri çıkıyor ama sayfa yok. Şu galiba: www.facebook.com
  • kobuzchu kiz  (07.07.16 22:14:18 ~ 22:15:23) 
Yok Metallica değildi. Hatta adamın tarzından da belli olduğu üzere ve hatırlayabildiğim kadarıyla "soft rockçı" olması gerekiyor.


  • neotunc  (07.07.16 22:20:13) 
Chris Cornell?


  • brillant comme une larme  (07.07.16 22:22:44 ~ 22:23:07) 
Bu da değil ayrıca zaten bu adam soft rock yapmaz ki. Benim bahsettiğim müzisyen bundan biraz daha olgundu.


  • neotunc  (07.07.16 22:30:04 ~ 08.07.16 01:52:32) 
  • damdanakan  (07.07.16 22:37:28) 
İyi tahmin olabilir beli çift söyleşi yapılmıştır çünkü gördüğünüz üzere bu söyleşi banu'nun hayranlığından ve saygılı uslu kız tavrından ibaret.

Benim hatırladığım rockçı Santana kadar kilolu değildi. Diye hatırlıyorum... Ayrıca kesin olarak hatırladığım söyleşinin televizyon stüdyosunda yapıldığıydı. Sanırım haber bültenine eklenmiş bir söyleşi olabilir çünkü önlerinde masa vardı.
  • neotunc  (07.07.16 22:59:37) 
banu guven deep purple'la da bi soylesi yapmisti konser oncesi. detaylari hatirlayamadim.


  • feedback  (08.07.16 00:17:16) 
Kanalın sitesinde Deep Purple'ın 2009 yılında kaydedilmiş konser öncesi videosunu buldum fakat ikinci gelişlerine ait: www.ntv.com.tr

İlk gelişleri 2006'daymış ve o söyleşiye ait videoyu an itibariyle bulabilmiş değilim. Sanırım aradığım kayıt bu olabilir ama eğer buysa yaşananlar pek hoş olmadığı için kanalın kendi sitesine öldürsen koymazlar. Diğer video sitelerine bakacağım. Bu tarihli bir söyleşi videosunun bulunabilme olasılığı da pek yüksek değil açıkçası.
  • neotunc  (08.07.16 01:52:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.