[]

Uyku ile uyanıklık arasında bir fısıltı duyuyorum.

Aynen başlıktaki gibi. Geçen yatağın üzerinde bir şeyler karalıyordum, kenara koyup uzandım birkaç saniye sonra bir adam sesinin bana fısıldadığını duyup uyandım peşine erkek arkadaşım seslendi. Ama ona ait bir ses değildi, eminim. Ne dediğini anlamadım.

Bu gece de yine uyku ile uyanıklık arası bir anda aynı şey oldu. Bir erkek sesi fısıldadı bir iki kelime. Sonrasına kedim kapıyı tırmalayıp beni uyandırdı.

İkidir oluyor ve korkutuyor da. Karabasan desem o ağırlık yok bedenimde,karabasan öncesi ve esnasında olur. Bu öyle bir şey değil. Paranormal olduğu iddiasında da değilim de nedir bu allasen? Uykunun hafif bir evresi de bunları yaşadığım an, uyku bile denemez daha çok uyanık haldeyim. Geçiş aşamasında mı saçmalıyor beynim acaba?

 
strestendir
o geçiş aşaması dış etkenlerden çok etkilenir. benzeri uyanırken de olabilir

  • la noix  (07.07.16 12:05:02) 
Tam o esnada bana da oluyor. Beynimde düşündüğüm konuşmalar çok gerçekçi oluyor. Gerçekten birisi konuşuyor gibi. Gerçek ses duymak gibi.


  • bigbadabum  (07.07.16 12:07:42) 
Sabahları zil çalmış zannedip yataktan fırladığım ve kapı açtığım olmuştur, hani o da aşırı gerçekçi oluyordu ama uyku problemi yaşayan biri değilim, yorgun düşeceğim bir şey de yaşamadım bu süreçte evdeydim zaten.
Kafamı koyup 1 dakika geçmeden de uyuyan bir danayım. Anlam veremedim iki gece üst üste olunca. Korkutuyor da meret.

  • kaymaktutmayansicaksut  (07.07.16 12:22:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.