[]

Türk tipine sahip karşı cinsi daha çok beğeniyorum, ya sizde?

kısaca, filiz akın gibi Avrupai tipli bir kadındansa Türkan şoray tipli bir kadın daha çok hoşuma gidiyor. mesela şu yazarın tipi Victoria secret mankenlerinden bile daha güzel geldi bana:


www.evrensel.net


bu çekimin sebebi muhtemelen genetik yakınlık, sizde durum nasıl? anadolu erkeği / kadını Avrupai muadillerine Gore bazen çok daha çekici geliyor mu? beğendiğiniz birisinin ismini fotosunu verebilecek misiniz?

tesekkurler

 
bende de oyle. ingiliz veya iskandinavlari duygusal olarak itici buluyorum.


  • mayeskuel  (07.07.16 09:29:41) 
Keşke bahsettiğin gibi ortalama tipli yurdum insanını beğenebilseydim, hayat benim için çok daha kolay olurdu o zaman. Nerede 1.90 boyunda, sarışın, kaslı, renkli gözlü İskandinav tanrısı gibi adam var gidip onları beğeniyorum. Düşündüm de uzun süredir (yaklaşık 5 yıldır) Türk sevgilim olmadı zaten.

Gerçi şu bahsettiğin genetik yatkınlık konusuna katılıyorum. Bizim aile Balkan göçmeni olduğu için erkekler genelde sarışındır. Her gün gördüğüm, aynı evi paylaştığım babam da sarışın ve mavi gözlü mesela. Açık renk erkekler bana hep daha fazla güven vermiştir dolayısıyla cünkü kendimi onların yanında evimdeymiş gibi hissediyorum. Şu ana kadar bir tane bile esmer erkek arkadaşım olmadı misal.
  • köstebek kurabiye  (07.07.16 09:49:09 ~ 09:56:08) 
vsecret mankenleri bana da yansıtıldığı kadar çekici gelmiyor. fakat evrensel linkindeki kadından güzel oldukları kesin.

herkesin çekici tip anlayışı farklı oluyor tabii. doğaldır.

filiz akın ve türkan şoraydan (ikisi de bence çekici değil) ziyade gülşen bubikoğlu diyorum. orijinini siz çözersiniz :)

www.amerikaliturk.com


ingilizleri de küçümsememek lazım. ellerinde felicity jones, kate middleton gibi güzeller var. tabii bana göre.

www.imdb.com

www.google.com.tr
  • EasyTiger  (07.07.16 10:24:05) 
gerçekten de. sarışın erkekler hep kırılgan gibi duygusal olarak itici gelmişlerdir. erkek arkadaşlarımın hepsi olmasa da çoğu esmerdi. daha önce yabancı sevgilim de oldu, kızıl saçlı, sarışın, kumral da ama bunlar sadece farklı olanın çekici gelmesindendi, geçiciydi. esmer erkekler daha samimi daha içten geliyor o yüzden.


  • ruhen hastayim ben  (07.07.16 11:32:10) 
cidden. ben de öyle.


  • nickini degistiren yazar  (07.07.16 18:24:11) 
Yok yahu bende durum oyle degil. Ben Avrupali'yi begeniyorum. Daha yeni geldim disaridan, i-ihh yani ciddi fark var, gercekten. Yine fikrim degismedi yani. Elin ulkesinde herkes manken. Slav diyorum baska bir sey demiyorum bu konuda.

vsecret mankenleri harika evet ama bircok avrupa ulkesinde bu seviyede bir kadini caddede yuruken ya da cafede otururken goruyorsun zaten. Tr'de guzel ve yakiskli ortalamasi cok dusuk bana gore.
  • stavro  (07.07.16 19:47:00 ~ 19:47:38) 
türk kızının çoğundan kezbanlıkların ötürü nefret etsem de aralarında cidden güzelleri var evet.


  • nothing in my way  (07.07.16 20:00:48) 
bence güzellik/yakışıklılık mevzuları ten rengi ve saç renginden ziyade yüz hatlarıyla alakalı. Yüz hatları hoş ve çekiciyse ben beğeniyorum ama kadında esmeri teni nadir beğenirim esmer tenli olup güzel bulduğum nadir kadın vardır. Bu arada slav kadınlarını ben de tek geçerim, özellikle çek kızları.


  • limoncello  (07.07.16 20:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.