[]

Abd icin 3 aylik hat-paket onerisi

Selam,

Arkadasim 3 ayligina sikagoya gidiyor. Ordan hat alacak ama hangi operstorun hangi paketini alacagini bilemiyor. Neyi onerirsiniz? (guncel linkiylr bersber olursa super olur)

Eskiden tmobile'in 29usd ye 2gb interneti vardi da artik degismistir diye dusunuyorum

 
At&t kullandım ben uygun fiyatlı sınırsız internetli falan var. En ucuzu t mobile en kaliteli değil ama. California için böyleydi. Güncel linkleri kopyala yapıştır yapana kadar sitesine girersiniz.

Hatta kullanımına bağlı günlük 100mb interner yurtiçi (abd) konuşma sms sınırsız 1 dolar paketi vardı at&t nin 3 ay evvel.
  • bir ileti paylastim  (06.07.16 13:10:19) 
prepaid-phones.t-mobile.com

40 dolara 3 GB'lık paketi var. konuşma ve mesajlaşma sınırsız (Kuzey Amerika içinde)
50 dolara 5 GB
60 dolara 10 GB

uluslararası konuşma da dahil olsun dersen ekstra 15 dolar ödüyorsun, her yeri arıyorsun.

at&t'de 3 GB'lık paket 45 dolar. Ancak bunun internetini hotspot yapıp başka cihazlarda kullanamıyorsun. Dur şunu bilgisayara bağlayayım dersen yemiyor. O açıdan çok saçma bir özelliği var.
  • himmet dayi  (06.07.16 13:45:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.