[]

harici hdd sorunu

ciyuv ciyuv diye ses cikariyor ritmik olarak. saniyede 1 falan. 10 saniye boyunca. 340gb bilgisayardan cikm hdd, harici kutusuna koyduk oyle kullaniliyordu. 100gb veri atayim dedim ilk baslar sikintisizdi, sonra aktarim hizi cok yavasladi, sonra bu sesi yapmaya basladi. kafa vurma dedikleri sey sanirim.

velhasil, basina gelen oldu mu? noldu? bu hdd mevta mi? isininca yapmis olabilir mi? cunku bu sesi cikarip sonra normal dusuk hizda devam ediyordu isleme. napmak lazim?

program indirmeli cozum onerilerini uygulayamayabilirim, evde internet yok. tikler gelecek.

 
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?


  • sutlu nescafe  (06.07.16 07:46:05) 
calisiyordu yav. komple mevta mi simdi? sogusun diye kenara koyduydum, icinde baya bi veri var unutayim mi onlari? alamaz miyim icinden?


  • icim urperiyor  (06.07.16 14:40:46) 
şimdi aklıma geldi. bir ihtimal güç sağlayamıyor olabilir mi? imkan varsa yine bilgisayara takıp dene olmazsa işin zor. çok pahalıya patlayabiliyor içindekileri kurtarmak.


  • sutlu nescafe  (06.07.16 17:02:27 ~ 17:02:37) 
@karakteristik

vida derken hangi vida?
  • icim urperiyor  (06.07.16 18:36:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.