[]

Skype'tan iletişim kurabileceğimiz psikiyatrist var mıdır?

Skype ile görüşme yapacağımız, seans ücretini hesabına yatırabileceğimiz bir psikiyatrist arıyoruz. Yaşadığımız bölgede psikiyatri bölümü yok ne yazık ki? Ancak güvenilir olması gerekiyor. Var mı tanıdığınız, bildiğiniz?




 
uzaktan bir psikiyatrist ve yardımı alacağınıza psikolog ya da psikoterapist yardımı almanız daha mantıklı. psikiyatristler daha çok semptom yok edici ilaçlar yazar ve sorunun temeline inip çözümünü sağlamazlar. eğer sorununuz psikolog ya da psikoterapistin yöntemleriyle geçmiyor ise zaten psikolog ya da psikoterapist size psikiyatra görünme tavsiyesinde bulunur.

fakat ne yazık ki ülkemizde psikologlar çok küçümseniyor ve psikiyatrlar durduk yere kendilerini bir şey zanneder hale getiriliyorlar.
  • vital  (05.07.16 19:02:04) 
Bir yakinim humanite centerdan prof.dr. sedat ozkan'la o sekilde gorusuyor. Ancak o zaten duzenli hastasiydi, uzaklik girince oyle yaptilar. 0dan online gorusur mu, sorabilirsiniz.


  • red g  (05.07.16 19:57:29) 
@vital gibiler bi bitmediniz. He butun psikologlar inanilmaz iyi butun psikiatristler sadece ilac yazma pesinde he he evet. Cunku herkes "ufff hayat cok skc berkecan" modunda

Valla oyle uzaktan gorusecek psikiatrist ya da psikologdan uzak durun. Onceki duyurunuzu da okumustum. Artik uzman doktorun olmadigi ilce yok gibi bir sey. Olmadi sehir merkezine goturmeniz lazim. Mutlaka detayli degerlendirme VE kan degerlerinin incelenmesi lazim
  • la noix  (05.07.16 21:00:47) 
Zaten yapabilsek götüreceğiz, uzak bile olsa ama sorunu kabul etmiyor. Asla doktorluk bir durumu olduğunu düşünmüyor. İlk aşamada nasıl bir yol izlemeli de doktora götürebilmeli, ona karşı nasıl davranılmalı bunu öğrenmemiz gerek, bu nedenle bu yola başvurduk. Kabul etse hemen psikiyatriste gideceğiz, ilaç ve terapi beraber olmalı gibi gözüküyor.


  • gafgaliba  (05.07.16 21:11:22) 
kaymakamlığa dilekçe ile başvurun. gerekirse doktor ve polis eşliğinde hastaneye ambulansla sevki gerçekleştirilir

bu kısım duyuru sahibine değil: bu arada sağlık sisteminin suçlusu olarak direkt muhattap olduğunuz doktorları da görmekten vazgeçin artık, iq'nuzun bu kadar düşük olmadığını düşünmek istiyorum
  • la noix  (05.07.16 21:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.