[]

müfettiş yrd sınavı hakkında bilgi

bu ayın 5inde denizbankın müfettiş yardımcılığı sınavı var...
bu sınava nasıl çalışmalıyım, hangi konulara bakmalıyım.
özellikle de ingilizcede eksiğim var, konuşma iyi ama yazma kötü ve sınavda bana kompozisyon yazdıracaklar.
ben hukukçuyum, aynı gün adli yargı hakimliği sınavı da olacağı için, bu sınava girecek olan fazla hukukçu yok, bu benim için avantaj, hatta aynı gun iş bankasının da muf. yrd. sınavı var, yani benim gireceğim sınava katılım az olacak, şansım fazla gibi..
sınav sonunda max.10-12 kişi alacakalar, onun için biraz kastırmam gerkiyor, makro iktisat ve ingilizceme guvenemiyorum, 15 günüm var, şu konulara bak diyen olursa şükela olacak

 
ben 2005te girdiğimde genel yetenek soruları vardı öyle iktisat neyin yoktu ama tabii şimdi sistem değişmiş olabilir. 2 tane kompozisyon vardı 1 i türkçe diğeri ingilizce, ing. olan çok zor değildi rahat olun bence.(büyük şehirde yaşamak veya hava kirliği gibi abuk bir konuydu) türkçe olan da müfettişlikle ilgili bir soruydu.


  • susannah  (24.11.09 13:55:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.