[]

Ataturk havalimanina ulaşım

Merhabalar!

Arkadaslar saat sabah 06.20'de uçagim var bir ay sonra.THY'nin seferi. Ben İstanbul'da yaşamiyorum ama bir gun onceden gelip orada kalabilecğim arladaslarim var. Acaba kamil kocla falan o gun gelip istanbula direk onarin havaalani baglantilari varmis sanirim bu sekilde mi gecsem yoksa istanbulda onceden bir gece kalip mi gecsem? Istanbulda gece havaalanina nasil ulasim saglaniyor acaba?


 
o saatteki uçuş için havalimanına sadece havataş ile ulaşabilirsin. metrobüs hattına yakın bir yerlerde kalırsan da metrobüsle yenibosna, oradan da taksi yapabilirsin..


  • nrmnm  (04.07.16 19:44:34) 
Güvenlik önlemleri sebebiyle 3 saat önce gidilmesini tavsiye ediliyordu bu bayramda. Muhtemelen önümüzdeki bir ay da aynı olacaktır. O yüzden otobüsle bir gün önce gelin. Otobüs gecikir, havaalanına götürecek servis sıkıntı olur vs.

Metrobüs 24 saat çalışıyor. Gece belli bir saatten sonra yarım saatte bir (15 geçe ve 45 kalalarda hareket ediyordu yanlış olmasın bir kontrol edersiniz:) ama çalışıyor yani. Normalde metrobüsten şirinevlerde raylı sisteme geçip doğrudan havalimanına bağlanılır. Ben anadolu yakasından 45 dakikada falan gidiyordum rahat oluyor.

Ama raylı sistem sabah 6da başlar o yüzden metrobüsten YeniBosna durağında inip taksi yapabilirsiniz. 5 km falan oradan havalimanı çok tutmayacaktır taksi.

Bir diğer alternatif sabah taksim'den TH-1 var doğrudan havalimanına gider. Ama o da 4'te. Geç kalabilirsiniz.

En temizi metrobüs-yenibosna durağı-taksi
  • anten  (04.07.16 19:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.