[]

Elif Şafak kitapları hakkında

Ne düşünüyorsunuz? Okuyor musunuz? Beğeniyor musunuz? Niye bu kadar populer? Ben simdiye kadar hiçbir kitabını okumadım ama etrafımdaki hemen herkes beğenerek 1 kitabını mutlaka okumuş. Şimdi yeni kitabı da çıkmış; instagram'da habire paylaşıyorlar. Dedim ben mi bir şeyler kacıriyorum. Okumalisin derseniz birkaç kitabına bakıp başlayacağım.

Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
2 kitabını okudum. beğenmiyorum. popüler olsun diye yazıldığı için popüler.


  • zgrydn  (04.07.16 15:48:06) 
ben aşk kitabını okumuştum, şahsen beğenmedim. edebi açıdan değerlendirecek vasıfta değilim tabi ama bana çok akıcı gelmemişti yazım dili. Yine de okuyun kendiniz değerlendirin bence, çok zihin yorucu eserler değil zaten.


  • dostlarorkestrasi  (04.07.16 15:49:06) 
ne zaman bu kadının bir kitabı elime geçse bir iki sayfadan fazla ilerleyemiyorum. ki çok fazla kitap okurum. "elif shafak" denen kadına bence yazar bile denilmemeli.


  • ruhen hastayim ben  (04.07.16 16:20:10) 
Ben elif şakak'un birkaç kitabını okudum evet akıcı, sürğkleyici ama elif şafakta biraz popülarizm hissiyatı seziyorum bu da beni ona karşı okumayı engelliyor. Bir de @ruhen hastayim ben +1


  • ruh i tibbiye  (04.07.16 16:38:54) 
ilk 1-2 kitabini okudugumda etkilenmistim. (Yas o zaman 18 flan)
Sonradan farkettim ki kadin temcit pilavi gibi ayni seyler hakkinda ayni sekilde yaziyor. (Dogu-bati, arada kalma, aidiyetsiz olma vb)

O yuzden bir deger atfetmemeye basladim yazdiklarina. Okumayi da biraktim zaten boyle olunca.
  • kuehles blondes  (04.07.16 17:08:16) 
15-16 yaşındayken sadece "aşk" adlı kitabını okudum. Şahsen çok beğenmiyorum.


  • prince legolas  (04.07.16 17:56:03) 
ellerinde ipler oynatanların "bu çok şişirdiğimiz, bol söz sanatlı kof insanı oku, çünkü biz senin şu anda kitapçılarda ilk basımı duran falan filan kitabı okuyup ufuk açmanı istemiyor, onun yerine bunu süpermarketlerden almanı diliyoruz, biz kimi yükseltmek istersek o yükselir. sonra o yükselttiğimiz bize borçlarını istediğimiz şeyleri topluma söyleyerek öder, düzenli maaşını veririz. kontratımızın tek şartı budur." dediğini işitir gibi oluyorum bu kadının ismi telaffuz edildiğinde.


edit: tedtalks'ta izlemiştim ve ne kof demiştim yine. sööğkıls. hazırlamış da gelmiş bir de o iğrenç telaffuzla aksan kasıyor. yapmacıklı ve boş.
  • godoşu beklerken  (04.07.16 18:10:02 ~ 20:32:19) 
kendisi edebiyatın sabrisidir. yetenek sıfır ama ilk 11 de her zaman kendine yer buluyor.


  • thewizardofearthsea  (04.07.16 19:56:50) 
Popüler olana karşı olmak akıyor cevaplarda. Ted konuşması var bi tane onu izle bi. Az buçuk fikir sahibi olursun. En sevdiğim yazar değil ama kitapları da genel olarak fena değil. Kadın ayrıca türkiyenin dünyadaki reklam yüzlerinden birisi bence, bu yüzden de gayet önemli.


  • phoenixboy  (04.07.16 20:28:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.