[]

kahvaltılık tarifi istiyom

bayram sabahı kahvaltısında sunabileceğim, tadı damaklarda kalacak, yiyenin bir daha unutamayacağı, ç.ok çok lezzetil kahvaltılık tarifiniz var mı?




 
çok lezzetli diyince aklıma yoğurtlu zeytinyağlı ve de cevizli havuç kavurması geliyor :3


  • manuel mandalina  (04.07.16 12:31:59) 
Pankek yap bence


  • condom kurşunu  (04.07.16 12:34:18) 
Mini sandviçler için ingilizlerin meşhur ekmeği scones u tavsiye ederim. Çok az tatlı yapısı iyi sandviç içiyle inanilmaz harmanlanıyor :)

Şu an dışardayım. Eve gidince tarifini atarim sana. Ayrıca italyanlarin en güzel pidesi focaccio da favorim. Bildigin lezzet harikasi. Ikisinin de reçetesini atarım sana.

Yemek hakkında başka sorun olursa her daim rahatsız edebilirsin :)
  • gece kelebegi  (04.07.16 12:44:46) 
Özel bir tarif değil ama pişi güzel oluyor yanına da diz her tür receli...


  • Sulfoxaflor  (04.07.16 13:02:48) 
simiti alıyoruz. yanlamasına ortadan kesiyoruz. teflon tavanının içine biraz tereyağı eritip simiti ortaya oturtuyoruz. simitin ortasındaki boşluğa da küçük bir parça tereyağı eritiyoruz. sonra bu boşluğa bir adet yumurta kırıyoruz. çırpmıyoruz. yumurta pişmeye yaklaşınca sarısının üzerine pul biber ve karabiber serpiyoruz. afiyet olsun

şöyle bir şey yani.
www.youtube.com
  • elestirman  (04.07.16 13:20:40) 
Çok özel bir şey değil ama acuka güzel oluyor kahvaltıda. Şu tarif fena değil.
www.yemektarifleri-sitesi.com

  • aychovsky  (04.07.16 13:31:44) 
  • Polaroid  (04.07.16 13:34:39) 
Tost ekmeğini alıp küp küp kesiyoruz, pastırmanın cemenini ayırıyoruz ve ekmeğin doğrandigi boyutta pastırmayı da kesiyoruz. Kaşarı da aynı şekilde...

Sonra ekmek, pastırma, kaşar sırasına göre kürdana dizip fırına veriyoruz. Kısa sürede hazır oluyor.

Pastırma yağsız olmalı. Yoksa bıçak kesemeyebilir. Bi de fırına atarken tepsi kağıdı kullan.
  • la rana  (04.07.16 13:51:07) 
Mobildeyim esitleyemedim... O kadar uğraşamam dersen direk tost ekmeğinin üstüne yatır malzemeleri ufaltmadan, öyle de gidiyor.


  • la rana  (04.07.16 13:57:49) 
Ispanakli kis (bunun tarifini mobil yazmaya usendim su anda ama ilgilenirseniz yazarim)

Ayrica domatesleri rendeleyin/rondodan gecirin. Tuz be zeytinyagi ekleyin. Kizarmis ekmekle servis yapin

Hellim peyniri

Patlican pizzalar
  • la noix  (04.07.16 14:09:30) 
ekmek dilimlerine kaşar peyniri zeytin vs koyup minik pizzalar yapabilirsin


  • fasulyek  (04.07.16 14:25:29) 
Suda pismis yumurta
Patates kizartmasi cipsi
Köy biberi ile pismis domates sos (sarmisakli)
Pişi
  • nax  (04.07.16 15:50:56) 
1 tane küçük patatesi küçük küpler halinde ( bayağı abartarak çok küçük olacaklar) doğrayıp kısık Ateş'te yağda kızartıyoruz az bir yağla kızarmaya yakın küçük doğranmış soğanları ekliyoruz bu karışım yeteri kadar piştiğinde aZ kırmızı pul biber ekliyoruz sonrasında içine 2-3 çırpılmış yumurta ekleyip kısık Ateş'te pişince altını kapatıp üstüne burası çok önemli taze kaşarı abartmadan rendeliyoruz sonra da üstüne keyfe keder çörekotu ekliyoruz. Çok güzel oluyor hiçbir yerde yok böyle yapıyorum zevk meselesi :) olunca insan üşenmiyor yoksa çok üşengeç bir insanım.


  • creedwar  (04.07.16 18:15:18) 
Mantarın saplarını çıkarıp çukurları yukarı bakacak şekilde tavaya diziyor, içlerine azar azar tereyağı koyuyorsun. Tavaya da çok az tereyağı koyarsan iyi olur. Sonra o mantarları kısık ateşte sularını bırakıp çekene kadar pişiriyorsun, ateşten almaran önce de rendelediğin kaşarı çukurlara koyup eriyene kadar bekletiyorsun. Bu kadar basit ve bu kadar lezzetli bir tarif yok. Afiyet olsun. :)


  • yirmisantim  (04.07.16 19:16:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.