[]

Ata binen var mı?

Zor mu öğrenmesi ya, arada özeniyorum. Kurs falan alayım diyorum da harcanan vakte göre çok para istiyorlar. Öğrensem arada gidip 1 saat falan binerdim öyle, zevkli olurdu... Var mı bu konuda tavsiye verebilecek?




 
ben çok severim ama dediğin gibi pahalı. öğrenmesi zor değil. Biraz üst bacak istiyor.
çare, atın geleneksel olarak binildiği memleket.
artvin olur urfa olur ardahan olur.
  • niye ama  (04.07.16 00:53:22) 
Ya cevap değil birazdan silerim de zorluğu kişiden kişiye değişiyor da binmesinin verdiği keyif niye değişmiyor dsfdsf


  • Adramelekhh  (04.07.16 00:53:42) 
geçenlerde bir yerde görüşmüştüm saatlik ders falan diye... dediler saatlik ders olmaz 20-30 dakikada yorulursun zaten falan, onun için de yüksek bir fiyat çektiler. normal ücret tarifesi nedir biliyo musunuz peki?


  • benim adim kerim hepinizi severim  (04.07.16 00:59:05) 
ben senelerdir binmiyorum piyasa bilmiyorum ama saatlik ders neden olmasın gayet acemiyken bile bir bazen daha fazla süre biniyordum. 20 dakikada hayvana alışamazsın bile.


  • niye ama  (04.07.16 01:03:49) 
Tavsiye olarak ata binmemeyi öneririm. Atlar da eli yüzü gözü beynü düşnme yeteneği olan insanlar ve sistematik olarak köleleştrilmeye hakları yok. At binmek bir zevk aracı olmamalıdır.


  • Cursed Chico  (04.07.16 01:38:36) 
@Cursed Chico

bu mantıkla et falan da yiyemeyiz hayat boyu ya... binlerce yıldır binek olarak kullanılan bir hayvan at ya, takılmamak lazım o kadar
  • benim adim kerim hepinizi severim  (04.07.16 01:47:14) 
öğrenmesen de 1 saat binebilirsin birinin gözetiminde daha sonra alışıp keyifli geldiğinde kendin gezersin çok ekstrem bir şey değil kapalı bir alanda


  • tiredpanda  (04.07.16 03:43:44) 
Ata binmek cok zevklidir tavsiye ederim. Ergen donemlerimde koyde binerdim. Atin uzerinde kendini dengede kalmak icin kasmayacaksin. Bunu yaptigin an dusersin. Ayni bisiklet surmeyi ogrenirken, denegede kalmaya calistikca dustugumuz gibi. Yani gotunu basini egme rahat ol. Atlar cok asil hayvanlardir. Duyar kasanlari sallama atlar cikarlari oldugu icin insanlara yaklastilar. Yani bu bir alisveris meselesiydi. 90 kilo uzeriysen binme hayvana eziyet olur.

Not: bineceksen arazide bin kapali alanda binilen attan zevk alinmaz zannimca.
  • tezek  (04.07.16 06:16:27 ~ 06:17:14) 
Zaten her türlü hayvan kullanımını durdurmak lazım. Binlerce yıl önceki gibi tek ulaşım aracı değil at değil. Kurak arabistan çölllerinde yaşamıyoruz, elimizin altında onlarca market manav vs var. Hayvanları kullanmaya ihtiyacımız yok yani.


  • Cursed Chico  (04.07.16 12:44:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.