[]

Otomobil İle Yurt Dışına Gitmek

amaç: 3-4 kişi bir araya gelip, bütçe yettiğince seyahat etmek.


Konaklama araçta yapılmayacak. Çok kelepir bir tatil değil amaç, uçakla seyahate göre daha az hantallık olsun istiyorum. Belirli bir şehre gitmek, oradan araç kiralayıp dolaşmak yerine, sınırdan araçla çıkıp kafa ne tarafa eserse o yöne gitmeyi istiyorum.

otomobille gidildiği için ekstra çıkabilecek zorluklar ve masraflar neler olabilir?

 
Zorluk yok.

Yesil sigorta ve yurtdisi kasko yaptirmaniz lazim.
Bir de yeni ehliyete degistirmediyseniz turingden beynelmilel ehliyet lazim.

Sinirlarda biraz bekleyebilirsiniz (trden cikarken ozellikle) ama genelde hiic sikinti olmuyor. Gayet ozgur ozgur gezersiniz.
  • kuehles blondes  (03.07.16 19:11:25) 
beynelmilel çok pahaı.yeni ehliyete başvurun acil olarak.Bir de yurt dışı kasko şart değil


  • turkuaz  (03.07.16 19:23:25) 
Turkuaz yesil sigortadan mi bahsediyorsun sart degil diye?


  • duptıs  (03.07.16 19:34:33) 
Yesil sigorta sart.

Yurtdisi kasko sart degil diyor. Ama bence yaptirin. Orada basiniza bir sey gelse asiri ugrasmak istemezsiniz zannediyorum. Nolur nolmaz yani.
  • kuehles blondes  (03.07.16 19:52:13) 
1 aylık kaskonun fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır?


  • tum haklari saklidir  (03.07.16 19:54:59) 
(git: www.youtube.com )


  • bir3iki7  (03.07.16 20:12:36) 
Yunanistan gümrüğünde turing kurumundan belge mutlaka sorarlar, onu almamak içi şoför ehliyetini yeniletmeli. Turing belgesini almak kolay ama çok pahalı.


  • deathlyhallows  (03.07.16 21:29:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.