[]

Eve temizlikçi tutmak

Merhaba,

2 odalı, en az 3-4 aydır temizlenmemiş, çok ağır pis, kıyafetlerin hepsi ortalığa dağılmış, bulaşıkları küflenmeye yüz tutmuş...

Daha fazla tarif etmeye lüzum yok sanırım. Böyle bi evi temizletmek istiyorum ama temizlikçiyi nasıl bulurum bilemiyorum. Nette bir kaç site gördüm ama güvenemedim. Güvenilir + bütün işi 1 gün içerisinde halledebilecek temizlikçi kadın ya da temizlik firması önerisi arıyorum.

 
Mahallenizde apartman gorevlileri varsa onlara sorun, cogunun esi temizlige gider. Hatta bazen kendileri de agir isleri yapmaya gelebiliyor.


  • red g  (03.07.16 18:09:48) 
Evi hem temizletmek hem toplatmak istiyorsun.
Bence 2 kadin al, tek gunde bitmeyebilir. Bulasik vakit alan bir sey.

Bir de o kadar pis ev icin baya para vermen gerekir:/


Bir de red g+1.
Apartman gorevlilerine sorabilirsin.
  • kuehles blondes  (03.07.16 18:11:44) 
armut uzerinden tutarsaniz SAKIN ama SAKIN "site komisyon aliyor buradan reddeder gibi mesaj atin ama telefonda anlasalim" tekliflerini kabul etmeyin. evimin anasini belleyip giden bir ekip oldu bir halt da yapamadim.


  • redlinetheturk  (03.07.16 18:20:02) 
1 gunde bitmez o
Bitiririm diyen olursa 3-4 aylik kirliden 2 aylik kirliye duser o kadar. Dip bucak temizlik yapilmasi lazim. Min 2 gun

  • la noix  (03.07.16 18:29:05 ~ 18:29:43) 
Baya paradan kasıt nedir arkadaşlar?

Armut.com'u tavsiye ediyorsanız oradan söyleyeceğim.
  • niyeti bozuk http nesnesi  (03.07.16 19:00:22) 
Isin piyasasi normal evler icin gunluk 120-140 istmbul icin. Ama bu dedigim normal kirli evler, haftalik gelenler


  • la noix  (03.07.16 19:20:59) 
armuttan söyledim memnun kaldım.

bulabiliyorsanız iki kadın bulun ama. bizimki o kadar kirli olmasa da pek iyi durumda değildi. pek yetiştirmedi kadın.
  • mattiadestro  (03.07.16 20:49:26) 
pirpak temizlik. internette siteleri var ordan ulaşabilirsin.


  • sta  (03.07.16 22:30:41) 
İstanbul ise betatemizlik.com

çok memnun kalmıştım.
  • Polaroid  (03.07.16 23:54:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.