[]

pointer isimli yazarın beni taciz etmesi

niye iki gündür bu başlık gündemde. anladığım kadarıyla kezonun biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı iki gündür çıkaramıyor. ne var lan bunda bu kadar konuşulacak?




 
Bunu buraya yazdin ya burda da konusulur artik :)
Ben ki feminist dusmaniyim, bu konuda kızı hakli buluyorum. Adam ağır takıntılıymis

  • dafuq  (03.07.16 13:07:53) 
anladığım kadarıyla eleman kızı görmeden etmeden sadece mesajlarla sevmiş 3 yıldır.

takıntılı ve asosyal olsa gerek.
  • peace.on  (03.07.16 13:09:03) 
Ben de anlamadım.


  • unseal  (03.07.16 13:19:03) 
Kız kezban işte, klasik Türk kızı. 3 sene muhabbet et nişanlanınca tacizci de. Bizimkiler de meraklı zaten her sikte linç etmeye. Ondan oldu böyle.


  • angelus  (03.07.16 13:20:34) 
iki taraf da suçlu işte. kız kuyruk sallamış adam peşinden koşmuş. kız sıkılmış adamı göt gibi bırakmış, garibim de tacize başlamış.

kız tr de yaşadığını bilmiyor mu ? konuşmayacağın, sevişmeyeceğin, görüşmeyeceğin adamla niye konuşuyorsun ?

kezban işte yapacak birşey yok. kız ne kadar malsa adam da bir okadar mal. konuşacak bir şey de yok işte. feminizm, son zamanlardaki taciz olayları bu mevzuyu da şişirdi işte.
  • liriamer  (03.07.16 13:21:09) 
Ekşisözlük bu başka ne konuşulacak? Türk kızı, türk erkeği, fenerbahçe, tayyip konularından başka konuşulan bir şey mi var? Her şey circlejerk artık sitede, pardon forumda.


  • Adramelekhh  (03.07.16 13:31:04 ~ 13:31:16) 
Bak bu sorunun altında bile kezban lafları havada uçuşuyor. Taciz eden sapığa garibim bile denmiş. Ortadoğulu kadın düşmanı erkekler yine iş başında.

Ben kızı suçlu buldum açıkçası, bu ortadoğulu erkeklerin değil mesajlarına cevap verip bir iki muhabbet edip bazı konularda (ki buradaki konu film tavsiyesi) yardımcı olmak, sümüğünü bile atmayacaksın bu ruh hastası eziklere.

Adam hiç görmediği bir kızı mesajlar yoluyla taciz ediyor, kızın akrabalarına bile ulaşıyor burada hala kezban diyorsunuz yuh. Bu ülkede kadınlar karşı cins biri ile sağlıklı bir şekilde diyalog kurmaktan kaçınıyorsa bunun tek sebebi kızın her sözünü "bağa umut virdi demek ki bağa iş atıyor" diye değerlendiren abazan Ortadoğu erkekleridir. Kıza suç atacağınıza çuvaldızı biraz da kendinize batırın. Velev ki kız umut vermiş olsun, "hayır" gerçekten hayır anlamına gelir. Kız sizden sıkılmış olabilir, sizin beyinsizin biri olduğunuzu düşünmeye başlamış olabilir, sizi hayatında bir fazlalık olarak görüyor olabilir, eğer buna rağmen hala o kıza ısrar ediyorsanız bunun adı tacizdir ve bu da sizi tacizci bir kımıl zararlısı yapar. İşte her şey bu kadar basit.
  • köstebek kurabiye  (03.07.16 13:37:46) 
Şu tartışmayı buraya taşımasak keşke.


  • Adramelekhh  (03.07.16 13:38:36) 
Trollenme diyor, belki trollenmedir ancak,

Dogru olma olasiligi var. surda kiza kezban diyenin sevgilisi netten birine cevap verse, o kisi de onu takinti yapsa, hic gormeden sadece birkac mesaj ile ask siirleri yazmaya baslasa gorurum bi tarafimin delikanlilarini

Isin aci kismi bu olay gercekse bugunku debe'deki entrylerin orda olmasidir. Bu ulkede gercekten kadinin adi yok
  • la noix  (03.07.16 13:43:03) 
bence insanlar çok sağlıksız durumda (ben de öyleydim). öfkelerini, karşılıksız aşklarını, uğradıkları tacizleri vb. iki taraftan birini tutarak, bu gibi olayları vasıta olarak kullanarak ifade ediyorlar. kendi hayatlarında ifade edemedikleri için anonimliğin verdiği rahatlıkla kendilerini rahatlatıyorlar (sonuçta bir şekilde dışarı çıkması gerekiyor o bastırılan hislerin).

kadının faşist, seksist enty'ler yazmış olması, varsayalım kezban olması, şöyle olması, böyle olması yaşadığı şeyin taciz olduğunu değiştirmiyor*. adamın kadını 3 sene kafaya takmış olması ilişkinin tek taraflı olmadığının kanıtı değil. insan şüpheye düşüyor evet ama kadının adamla 3 sene muhabbet ettiğine dair hiçbir kanıt yok, neye/kime inanmak istiyorsan ona inanıyorsun. bu da senin taciz eden/taciz edilenden hangi tarafa yakın olduğunu gösteriyor işte.

audrey tattou'nun oynadığı bir film vardı, he loves me he loves me not diye; biraz oradaki karaktere benzettim adamı.

not: taciz etmek rahatsız etmek demektir; seksüel olan tacize "cinsel taciz" denilmesinin sebebi de tacizinin anlamının doğrudan"seksüel" olmayışı zaten. o yüzden ortada taciz yok mok demeyi düşünenler düşünmeye devam etsin. :)

edit: filmi tavsiye ederim: a la folie... pas du tout. romantik komedi olarak sınıflandırılmış olmasına aldanmayın, gayet psikolojik gerilim. belki bu filmi görmemiş olsam ben de kadına inanmakta zorlanırdım. saplantı gerçek ve korkunç bir hastalık...

*bu kısmı editledim.
  • whimsical  (03.07.16 13:44:21 ~ 08.07.16 00:20:52) 
Kız bence biraz değişik ama hicbir şey tacizi haklı çıkarmaz. İsterse umut verip başkasıyla evlenmiş olsun, taciz bu gerizekalilar. "O saatte işi neymiş" diyen abazan comarlardan bir farkınız yok.

Bu konuda kıza giydiren herkes potansiyel tacizcidir gözümde. Hiç kendinizi aklamaya çalışmayın, oluk oluk ortadogululuk akıyor pacalarinizdan.
  • piremses  (03.07.16 13:44:35) 
Herif ağır takıntılı belli ki. Çizgisi belli değil, adres bulsa zarar verme, rahatsız etme potansiyeli yıllar sonra bile çok fazla. "Ben sevdim, sadece sevdim, koşulsuz sevdim suçum neydi ki" diye zırlayıp duruyor. Kadından cevap alamayınca bir şekilde bir akrabasına ulaşıp onu sordurmuş, bu da kadın için bardağı taşıran son damla olmuş.

Ha bu arada kadın aşırı derecede ırkçı ve Ermenilere hakaret etmediği entrysi yok gibi. Söyleyince de "Ben Karabağ'da akrabamı kaybettim tabii ki Ermenilere laf edicem" yazıp duruyor. (Ben yazdım diye çok şeyapmayın duyurunun sevgili ırkçıları, siz de bakarsanız benimle aynı kanaatte olacaksınız eminim ki.)

Kadın taciz konusunda haklı. O konuda yanında durmak, diğer meselede mahkum etmek lazım.
  • sevgikusunkanadinda  (03.07.16 13:51:12) 
olayi bilmiyorum.

gormeden etmeden gorusmeden mesajlasma ile nasil birinden hoslanilabilir aklim almiyor.

erkegi tutanlar vs kadini tutanlar diye ikiye bolunuldu, insanlar stres atiyor :) internet tartismalarini da aklim almiyor gerci. sozlugun durumu ortada, bir olay ciksin, birine laf sokan bi entry girim de db'ye girim diye insanlar beklesiyor. eskiden inci'de @2 olmak icin kasardi insanlar, aynisi simdi eksi'de.

internetin coplugu mu dersiniz baska bir sey mi bilemem. inci sozluk basliginin ilk entrylerini okuyun, orda inci'ye yazilanlar eksi icin gecerli :)
  • fakyoras  (03.07.16 14:06:37 ~ 14:08:26) 
olayın detaylarına vakıf değilim ama yorumlardan okuduğum kadarıyla ortada film tavsiyesi üzerine üç sene sürmüş bir taciz yok, kulağa çok mantıksız geliyor. pointer saplantılı ve kadını rahatsız ediyor, bu kısım elde ama karşı tarafın da (okuduklarım ve gördüklerime dayanarak söylüyorum) masum olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. burada "a kuyruk sallamış, b'nin yaptığı taciz sayılmaz" demiyorum. iki olayı ayrı değerlendirmek lazım. pointer taciz etmiş ama kız tarafı da olayı taraflı ve yanlış biçimde aktarıyor, eksik ve hatalı bilgi veriyor gibi. ne olduğu şahsen umrumda değil açıkçası, duyuruyu görünce açıp baktım konuya da. en fazla çekirdek çitleyip takip ederim, artık bu konulara da ayıracak enerjim yok, yaşlandık.

ayrıca her fırsatta kendi ezikliğini müthiş bir enerjiyle dışa vuran şu duyuru piremseslerine de bayılıyorum ya. ifşada ilgi görünce g*tü tavana vuran, ortadoğulunun hası olup da ortadoğu erkeklerine sümüğünü atmayan seksi piremsesler <33 yazdığını okurken egosundan, kendini beğenmişliğinden boğulacağınız sorunlu tipler gelmiş burada medeniyet dersi vermeye çalışıyor. ingiltere plastik sandalyesine oturduğunuzda ingiliz prensesi olmuyorsunuz canlarım, sadece şizofren gibi görünüyorsunuz :/
  • der meister  (03.07.16 14:18:27 ~ 14:30:01) 
konu ağır troll.


  • prince legolas  (04.07.16 21:55:59) 
saçmalık ya


  • kirazıseviyorum  (04.07.16 22:03:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.