[]

Kindle'im, ekşi meritokrasi ve toplu kitap silme hakkında

Merhaba, sorulara geçiyorum hemen.

Bilgi: Kindle paperwhite 2.. işe yarayacaksa


1- Kindle'dan tüm kitapları silmek istiyorum. İşe yarar yaramaz tonla kitap var.
Bunu factory reset vs. gibi bir şeyle mi yapayım?

(Yalnız şöyle bir şey var ki, reklamlı versiyondu bu, amerikadan amazon'a canli baglanip reklamlari kaldirtmiştim ben yani reklamsiz versiyona çevrildi, bu reset sonrasi bu reklamlar geri mi gelecek?)

2- 1deki sorunuma daha kolay bir çözüm var mi? bilgisayara baglayip silmek sacma mi?


3- ekşi meritrokrasi'ye baglandim, su an sync durumunda, ne kadar surer bu, su an icin toplam kac gb'lik bir indirim söz konusu? henüz 1 gb oldu sanirim ortalama. ne kadar beklerim daha?

4- ben ilk bu aleti aldigimda calibre kullandim mi hatirlayamadim, bu epub formatindaki kitaplari calibre üzerinden mi atmam gerekecek ekşideki. Nasil aktarmam en sagliklisi olacak? (çok düzenli bir kindle haline getirmek istiyorum zira)


Çok teşekkürler.

 
calibre ile bağlayınca üzerindeki kitapları gösteriyor ve hepsini seçip silmek mümkün. öyle yaparsanız reklam olayını hiç düşünmezsiniz.

epub atıyorsanız calibre illa ki kullandınız. yoksa mobi'ye nasıl dönecek. kindle epub okumaz.
  • prodeq  (03.07.16 02:23:00 ~ 02:23:32) 
1. Gelmeyecek. Restart yerine reset yaptım bir kere, oradan biliyorum.

2. Reset iyidir, hemen temizliyor.
  • devilred  (03.07.16 08:59:44) 
Gercekten de reset ile hemen halloldu ve reklamlar gelmedi dediginiz gibi.

Calibre ile de tüm kitaplari düzenli bir sekilde yolladim. Tesekkurler.
  • la traviata  (03.07.16 11:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.