[]

gönül işleri

merhabalar kısaca anlatayım.
şimdi bi hanımefendimiz var. ben buna ilk başlarda baya yanıktım. okulda aynı dersi alıyorduk o zaman sadece 1 kez oturmuştuk ama derslerde gördükçe muhabbetimiz vardı. ben bundan istediğim ışığı alamadım ve kafamda bitirmiştim. olmayacagına dair izlenim almıştım.
fakat onun memleketine gideceği son gün okulda şans eseri karşılaştık ve tanıştıgımızdan beri ilk kez bu kadar sıcak ve ilgili davrandı açıkcası bana. tüm gün beraberdik arkadaşlarıyla falan tanıştırdı beni gayet güzeldi herşey fakat sıkıntı vardı o gidecekti ekime kadar görüşemicektik :( fakat o ilgili davranınca bana bi acaba dedirtti. yine aklıma takıldı bu kız.
notlar açıklanınca kısa bi whatsapp konuşmamız oldu başka da bir şey olmadı.
yani totalde dışarda 2 kez oturduk özel olarak bir de dersler deki muhabbetimiz var ve ekime kadar görüşemeyeceğiz. bu aşamada aramızda bağı o zamana kadar koparmak istemiyorum ve yaklaşık 1 ay sonra doğum günü bu hanım kızımızın.

sizce arayıp hal hatır sormak ardından doğum gününü kutlamak çok mu samimiyet göstergesi olur ?
whatsapptan da kutladıktan sonra teşekkürler evresinden sonra mesajlaşma kopacak gibi geliyor çünkü whatsapp kullanmayı çok sevmiyor öyle :(

olur mu sizce telefonla aramak ?
veya aklınıza başka bir şey geliyor mu

 
Araman çok mu abartı olurdan ziyade yapmazsan baya kopukluk olur dediğin gibi. Ben olsam arar, sıcak bi şekilde kutlardım. Sonrasında da WhatsApptan sıcak tutarsın arayı duruma göre.

Diğer türlü mesajla kutlasan sabun köpüğü gibi olur.
  • Tyler89  (03.07.16 01:47:22) 
Ara tabi ki.


  • dissendium  (03.07.16 01:56:40) 
Ara +1


  • belkider  (03.07.16 02:50:44) 
ara


  • atacaksinfinke  (03.07.16 13:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.