[]

hdmi çoklayıcı

yeni ps4 aldım, ek olarak 2 çıkışlı bir hdmi çoklayıcı aldım. evde hd çıkışlı teledünya da var. teledünya hd kablosunu ve ps4'ü birlikte taktığımda çoklayıcıya görüntü tamamen gidiyor.

her ikisini de gösterebilme sırasıyla bir diğerine geçme yolu var mıdır?


 
gitmemesi lazım. senin sistemin pc-tv versiyonlusu var bende. kumandayla arada geçiş yapıyorum hangisini açarsan o geliyor diğeri gidiyor. çoklayıcı yapmadan televizyonun arkasına taksan olmuyor mu? yer yok mu? benim pcden çıkan hdmi kablo televizyonun arkasına gidiyor direk, çoklayıcıdan geçmiyor.


  • freetakilir  (02.07.16 21:53:18) 
@freetakilir
tv'nin tek bir hdmi'nın girişi var. input kısmında tek bir tane hdmi var, geçiş yapacak yer bulamadım var mıdır acaba bir yeri?

  • insan opusen hayvandir  (02.07.16 21:57:07) 
ben soruyu tam anlamadım aslına bakarsan ama bende şöyle dark hdmi switch diye bir alet var.

bilgisayarı, uydu alıcısını vb hdmi aletleri tek bir ekrandan (tv ya da monitör) izlemek için kullanıyorum. örneğin bilgisayarda işim var kumandayla hop ikinci switch e geçiyorum ekranda pc görüntüsü var, uydu alıcısı ile herhangi bir kanal izlemek isteyince yine aynı şekilde değiştirip geçiş yapıyorum. aradığınız şey bunun gibiyse ürün şu

www.hepsiburada.com
  • jamiro  (02.07.16 22:00:08 ~ 22:00:47) 
tvde geçiş yapacak yer vardır tabi. kumandayı kurcala. televizyon antika değilse vardır :D bu olmuyorsa tek bir hdmi var dedin ya, onun yanında başka bişeyler var mı dvi vga gibi? eğer onlar varsa ps4ün hdmiını dvia çevir tak bakalım.


  • freetakilir  (02.07.16 22:01:56) 
g03.a.alicdn.com

@jamiro ve @freetakilir benim ürün bu. tv'yi kurcalıyorum ancak bulamadım. benimkisi de kumandalı olmalı gibime geldi. 2 hdmi takınca görüntü gidiyor tamemen hdmi dışında.

ps4'ün hdmi'ını dvia'a çevir derken tam anlamadım?
  • insan opusen hayvandir  (02.07.16 22:08:48) 
@jamiro bi switch için bu fiyat fazla değil mi ya? daha ucuzunu bulabilir miyiz bunun?tam aradığım alet çünkü.

@insan opusen sadece birini takınca sorun devam ediyor mu?senin kabloda seçme tuşu olmadığı için çakışıyor olabilir.
  • mungojerry  (02.07.16 22:14:53 ~ 22:27:04) 
o zımbırtı bir kaynaktan gelen görüntüyü iki ekrana yansıtmak için jamiro nun linkideki zımbırtı olacak senin iş için ama pahalı geldi bana çin sitelerinde daha ucuz varyasyonları olmalı.

bu da iş görür.

www.hepsiburada.com
  • mrthany  (02.07.16 22:17:44 ~ 22:19:34) 
hdmi çoklayıcıyla ilgili bilgim yok ama teledünya için conax modül alıp teledünya kutusunu aradan çıkartırsan çok rahat edersin.


  • sutlu nescafe  (02.07.16 22:21:14) 
@mrthany bununla benimkinin ne farkı var anlamadım?

@sutlu nescafe bu da iyiymiş ama free takilir'ın başta bahsettiği aletin 50 TL olanları var onlar da iyi gibi geldi.

@mungojerry sadece birini takınca çalışıyor
  • insan opusen hayvandir  (02.07.16 22:22:19 ~ 23:20:47) 
dostum sendeki kablo ile onu yapamazsın. seninki görüntü çoklayıcı. yani bilgisayara takıyorsun mesela onu, iki tane monitöre aynı görüntüyü veriyor.

senin aradığın bendeki switch ama ben onu onu fiyata almadım açıkçası. 3-4 sene önce çoook çok uygundu fiyatı. 30-40 tl gibi bir şeydi.
  • jamiro  (03.07.16 10:21:38 ~ 10:22:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.