[]

türksat uydunet saçmalığı

internetimiz 55 lira falandı fiyatından dolayı kapattırdık (10mbps 50gb akn). abimin üzerineydi sonra ben gittim açtırmaya 30tl ye düşürdüm modem receiver vermeyin dedim yok öyle olmaz, alacaksın, yoksa bağlamazlar, yoksa çalışmaz, bunların hepsi birbiriyle bağlantılı şeyler vs vs. ben sadece internet kullanmak istiyorum napıcam o zaman dedim sonra kemküm etti birilerini aradı falan tamam dedi açtırdı interneti 31 liraya, imzaladım kağıdı elime de kağıdı verdiler kurulum yapmaya gelirler dediler.

geldiler kurulum yapmaya sonra ben 25mbps interneti size bağlarsam sizin modem reset atar sürekli dedi(modem 10mbps) sonra modem verelim dediler(hep bir şeyler verme derdindeler) yok dedik. interneti düşürün o zaman dediler düşürdük 10 mbps 15gb akn oldu. 21 liraya düştü. kurulumu yaptılar 2 saate internet gelir dediler gittiler. internet gelmedi. aradık sizin eve bağlı internet varmış zaten dediler kapattırdık dedik. aynı soyisimde internet açamazsınız dediler. elime bu kağıdı nasıl verdiniz o zaman dedim, sistem hatası olmuş sizi görmemiş bilmemne dediler. şimdi evde internet yok ve başka birini bul getir interneti ona açalım size devredelim diyorlar. lan nasıl bi saçmalık bu ya? benim tanıdığım bir kişi bile yok ve interneti açtıramıyorum. napacağım ben?


 
geç superonline a. hızı hisset. azcıkta luksun olsun hacı. kucuk luksler olmadan hayat yasanmaz.


  • anonymice  (02.07.16 19:47:31) 
ya ben 20 liralık internet kullanıyorumdur hızla bi işim yok ki. 300 kbps internet bile bana yeter oyunda düzgün ping sağlar.


  • freetakilir  (02.07.16 19:52:25) 
ama efendim hic mi film izlemiceksiniz? hic mi xhamstera girmiceksiniz?

Turkcell Superonline kalitesiyle 50 mbit 100 gb akk fibernet satece 69 lira!

bitmedi

saat 00:00 dan sabah 6:00 ya akk yok!

T. Superonline.. kalitenin adı.


not: hocam zaten adsl ve fiberde en dusuk tarife 50 tl o da kotalı. cok dandik paketler. yeni arastırdım.
  • anonymice  (02.07.16 19:54:34 ~ 19:57:22) 
film izlemem ben dizi izlerim arada onuda gece bilgisayarı açık bırakırım tüm sezon torrentten iner öyle izlerim.

daha fazla zorlarsan süperonline'da çalıştığını düşüneceğim :D sürekli bana bişeyler kitlemeye çalışan uydunetçiler gibisin
  • freetakilir  (02.07.16 19:57:37 ~ 19:58:36) 
superonline da çalısmıyorum ama 5 yıldır fiber kullanıyorum hemen hemen. su ana kadar gram problem yasamadım


  • anonymice  (02.07.16 20:00:34) 
tamam anladım teşekkürler. değerlendirdim ve kullanmayacağıma karar verdim. senin internetin senin işine göre benimki de benim. ben 70 liralık kullanmıyorum


  • freetakilir  (02.07.16 20:10:27) 
o zaman 146 ya alalım sizi.


  • anonymice  (02.07.16 20:12:49) 
Bende de uydunet var. superonlinein kaç yıllık abone olmama rağmen kmpanya yapmamasından ve türkcelin hareketlerinden dolayı geçtim. 21 lira sanırım benim. bayağı ucuz. hız da düşük ve kotasız ama sorn yaşamıyorum. TTnetle başlamıştım senelr önce, ona hç geçmezdim, onların da yanlışı olmuştu çünkü. Süperonline güzeldi ama prensiplerim var.


  • Cursed Chico  (02.07.16 21:19:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.