[]

insanlar

insanların hiç nazik olmayan ikiyüzlü pislikler oldugunu düşünüyorum. bir çoğunun. hatta zaman zaman annem için bile bunu düşünüyorum. neredeyse hepsi bir yerden sonra böyle oluyor ya da bazı anlar. bazen keske hiç ' insanım' olmasa diye düşünüyorum. zaten yok gibi, ama bazen hiç hiç olmasalar diyorum. sanırım hiçbir seye tahammülüm kalmadı. bazen de tahammülümü nasıl artırabilirim, nasıl normal ilişkiler kurabilirim diye düşünüyorum. nasıl yapabilirim bunu?

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?


 
annene bile tahammülün yoksa, onu da bu düşüncene kattiysan cidden hiç uğraşma. baştan kaybettin.


  • 1adam  (02.07.16 18:26:22) 
senden hoşlanmayan birine kendi kişiliğindeki kusurları sor, bakalım ne diyecek.


  • zgrydn  (02.07.16 18:37:22) 
Haklı olduğun kısınlar var; ama kendini de sorgula, belki sen de o sınıf içindesindir.. İki yüzlü taraflarımız var içimizde iyi ve kötü diyw ayrı mekanizmalar olduğuna inanıyorum, önemli olan bunları kontrol edebilmek, ümidini kesme psikolojik yardım almanı tavsiye ederim..


  • body electric  (02.07.16 18:39:41 ~ 18:40:16) 
3 doz, the nightcrawler

5 doz, there will be blood

izlemelisin
  • scars dont fade  (02.07.16 18:42:08 ~ 18:53:40) 
neden böyle düşünüyorsun? ne oldu da?

bakış açın mühim. belki kendini çok şartlamışsındır bir şeylere, o yüzden hayal kırıklığı yaşıyorsundur. kısır döngüyü kırmak için döngüyü bulmak lazım.
  • whimsical  (02.07.16 18:43:01) 
Daha az düşün.

Yani haklısın tabi ama senin gördüğün aslında homojen bi yapının bir kısmı. Ortalamanın belki bi tık iyisi. Senin tahammül sınırın düşük olmalı biraz.
  • Goddard  (02.07.16 18:45:26) 
olay ne anlat biz karar verelim. ama bence hepimiz biraz lanet olası pisliğiz


  • hasmetizm 2046  (02.07.16 18:45:31) 
@hasmetizm belli bir olay yok. bu benim sürekli, dönem dönem yasadıgım asla kurtulamadıgım bir ' döngü'


  • yuvarlanantencereninkapagi  (02.07.16 18:48:50) 
bir tavsiye: bir kağıt kalem al, gürültüden uzak bir yere geç, sana böyle hissettiren insanların listesini yap. ne oldu da böyle hissettin onları hatırla yaz. onlar ne yapmıştı sen ne tepki göstermiştin gibi gibi. bağlantıları fark edince davranışın da zaten değişir kendiliğinden.


  • whimsical  (02.07.16 18:54:44 ~ 19:00:38) 
Ben tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Anladım ama aslında altında yatan nedeni bulamadım. Hissettiklerini de anlatman lazım. "Öyle oldu, böyle oluyor değil de, bu durumda şunu hissettim, böyle bir etki bıraktı" vb. gibi.


  • Polaroid  (02.07.16 20:04:49) 
Hic kimseye tahammulun yoksa, bi sure sonra kendinle kaldiginda kendine de tahammulun olmayacak diye dusunuyorum. Bu kadar negatif olmaya gerek yok bence süper acayip guclu melek bi varlik degiliz. Insaniz diye niye bi suru deger yukluyon ki.


  • rayde  (02.07.16 20:40:48) 
ben de senin gibiyim, kimseye tahammulum yok.


  • medusa  (02.07.16 20:54:04) 
Kendim dahil her insandan tiksinirim. Sırf zarar varlıklarız, hepimiz boktan hesapların peşindeyiz. En iyiyim diyenin bile mutlaka tiksinecegin bir karakter özelliği vardır. Gereksiz hareketlerde bulunanlardan ayrı tiksinirim, işyerinde çok var bunlardan.

Kıyamet varsa kopsun lütfen.
  • piremses  (02.07.16 23:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.