[]

Yurtdışına Yerleşip Rahat Nefes Alma Hayalleri Kuranlar Bunları Görüyor mu?

Aşağıda linkini paylaştığım video ile ilgili bir soru. Video ingilizce ama burasının bilgili ve eğitimli bir ortam olduğunu bildiğimden sorun olmayacağını biliyorum.

Ne araptan bahsediyor ne başka birşeyden, doğrudan Türk müslümanlarını istemiyoruz diyerek konuya giriyor ("no more muslims" diyen şakşakçılar back vokalde)

Bir Pub'a girince rastgele Ingiliz arkadaş edineceğini sanmıyor kimse, değil mi? tam aksine senin türk olduğunu öğrenen kavga çıkarmak için sataşır, taciz eder.

Sen istediğin kadar deist ol, atheist ol, ne olursan ol "Turkish Muslim" yaftasını lordlarını çağırsan silemezsin.


Soru ile ilgili kısım tam olarak 05:00'da başlıyor.

www.liveleak.com

".... and as you've seen this is not possible, holly book ...."

Soru başlıkta.

 
Bati Avrupa'da yasiyorum, hic boyle bir olayla karsilasmadim.

Sayilari degismekle birlikte Turkiye dahil her ulkede asiri sagcilar ve yobazlar var, Turkiye'de kalmak daha buyuk dert bence.

Onemli olan devletin ve toplumun genelinin bu yobazlara arka cikip cikmamasi. Eger Avrupa'da birileri ayrimcilik yaparak kendileri gibi dusunmeyene zarar verirse o kisiden kan alirlar.

Turkiye'de ise bu tarz olaylarda suclulara hep arka cikildi, cikiliyor. Gunun anlam ve onemine dair olarak Sivas'ta Madimak olaylarini arastirip kim ne ceza almis (ya da daha dogrusu almamis), kimler nasil korunmus, hatta odullendirilmis bakabilirsiniz.
  • crown  (02.07.16 14:51:15 ~ 14:57:21) 
Vapurcum sen cok yanlis yanasmissin.bunlar bi kac ingiliz fanatik,ayni kiyikoy comarlari muhtari gibi derede ciplak yuzen insanlar istemiyorlar.oysaki alanya muhtari cibil cibil gezebilirsiniz diyor.kisacasi yes we know very well but you have to visit before.

Bak bizim italya da sabah kahvesi ictigim barmaid franceska once italyanca anlattigi hikayeyi bu turkoda anlasin diye pesine ingilizce anlatiyor,henuz kimse asansorde pislik turk die ustume tukurmedi,bide yemiyor sanirim 110 kilo hayvan olunca.sonra kac sene uzakdoguda yasadim,en fenasi hongkongta ,senelerim gecelerim the joe banana da gecti.bir ingiliz,bir cinli bir tibetliden tepki gormedim.o kadar cirkin para harcayip o kadar hizli gunah isledim,bir kisiyle bile problem yasamadim.

Once insana saygiyla baslayacak her sey,kimseyi siz diye ayirmayacaksin,gulumseyeceksin sadece.

Senin icin uzuluyorum.
  • duptıs  (02.07.16 15:02:06) 
onlar beni istemiyor, arkadaş olmuyor en fazla. siz öldürüyosunuz, dövüyosunuz. bence mantıklı oraya gitmek.


  • ghilleinthemist  (02.07.16 15:21:57) 
Gören de bizimkilerin Tayland Konsolosluğu'nu yağmalamadığını, Çinli dövmediğini, Çinli diye 72 milletten insanı linç etmediğini sanır. He canım siz herkese süper saygılı davranırken, herkes sizden ölümüne nefret ediyor. Neyse ki millet sizin gibi embesil değil de biz buralarda yaşarken ancak halimize üzülüyorlar.

Vapur çok tatlısın, sevişelim mi?
  • evrim halkasi  (02.07.16 15:29:59) 
her ülkenin fanatik bir kesimi olduğu doğru da kriz aslında devam ediyor. muhtemelen yaşayan her ülkede milliyetçi bir dalga artarak devam edecek ve bu her zaman ırkçı tarzda olmayacak, gayet haklı gerekçelere dayanacak, istihdam en önemlisi olmak üzere.

yani bizde de bunun yaşanması gerekiyor mesela. işsizliğin boyutu belliyken bir de yabancılara hem de yasada ayrıcalık sağlar gibi iş verilmesi büyük sorun.

bu acayip bir şey değil. doğal. insan kendi vatanında kendi yapabileceği işin bir yabancıya verildiğini görürse, hele ki kendisi için benzer olanaklar dışarıda arz-talep farklılığı kaynaklı çok daha azsa ve vatandaşlara tanınan öncelik bizdekinden fazlaysa, bu bence bir insan hakkı ihlali. Kimse doğduğu yeri seçemiyor zira.

e 3 milyon Suriyelinin kimi bedavadan üniversitelere yerleştirildi. sınavsız falan. e yabancıların işsizleri buraya akın edecek. insanlar çıkmaza sürükleniyor.

kısacası giden için de kalan için de sıkıntı var.
  • godoşu beklerken  (02.07.16 15:32:21 ~ 15:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.