[]

Unold 28115 kahve makinesi kullanımı?

Merhaba arkadaşlar. Bize yurt dışından bu kahve makinesi hediye geldi fakat nasıl kullanılır hiçbir fikrimiz yok. Bütün talimatlar almanca. Nereye kahve konur nereye su konur bilmiyoruz cahil kaldık. Bilen varsa anlatabilir mi acaba?




 
images-na.ssl-images-amazon.com

filtre kahve alın makina için çekilmiş. özellikle çektirmeyecekseniz normal marketteki vakumlu Jacobs alabilirsiniz yeşil olandan, o çekilmiş zaten. fotoğrafta solda gözüken en yukardaki plastik filtreye bardak başına bir dolu tatlı kaşığı gibi bir ölçüyle kahve koyun. zamanla miktarı sevdiğinize göre alıştırırsınız. kağıt filtre çok daha güzel yapar, isterseniz marketten onu da alın. kağıt alırsanız direkt o plastik filtreyi kullanmadan onu koyacaksınız içine. külah gibi kese gibi bişey zaten anlarsınız oraya oturacağını. kağıt filtre boyutu 4 numara gibi gözüküyor bu makina yeterli olacaktır 4. sağ üstteki yarım ay gibi açılmış olan kapağın altına da su koyacaksınız. kaç bardak içecekseniz o kadar koyun. sonra herşeyi kapatıp yerine koyup makinanın düğmesini açın. o yavaş yavaş ordaki suyu damla damla kahvenin üzerine atacak kahve de alttaki termosa dolduracak. bitince ya öter ya da sesi kesilir sadece ısıtma moduna geçer anlarsınız. zaten su bitmiş olur ordan da görürsünüz.
  • prodeq  (02.07.16 16:04:48 ~ 16:07:21) 
Çok teşekkür ederim


  • Wolfware  (07.07.16 01:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.