[]

Elektrik su dogalgaz faturalari

Bir onceki kiraci faturalari kapatmadan sonraki kiraci elektrik su dogalgazi ustune alabilir mi? Kendisine pek guvenmedigim bir emlakci borcun bir onceki kiracida kalacagini ve yeni kiracinin faturalari ustune alabilecegini soyledi, dogru mudur?

Tesekkurler


 
doğrudur. Ama öncelikle il nüfus müdürlüğüne gidip ikametgahını aldırman gerekiyor. İkametgahını aldığın gibi bir belge verecek onu fotokopi et. Zaten muhtarada bir tanesini vereceksin. Hatta benim zamanımda nüfus müdürlüğündeki kadınla laflarken derdimi anlatmıştım o kağıttan bol bol verdi (o adreste benim olduğum yazıyor resmi şekilde) neyse kontrattanda bol fotokopi al. Gideceksin aha yeni kiracı benim diyeceksin, kapa benden önceki sıpanın hesabını bana yeni hesap aç diyeceksin. Senden önceki kişinin borçlarını depozitodan düşecek ha depozito kesmezse o adama takip başlatacak senlik bir iş yok. Yani oluyor böyle işler merak etme. ama asıl sen git muhtara sor bu adreste biri var mı ben taşınacağım diye. Varsa iş uzar onu konuş en kolay nasıl hallederiz adamı atarız diye. Yok adres boş gözüküyorsa işler kolay kimse sana öncekinin borcunu öde diyemez. Hatta benim kıl emlakçı şey demişti senden öncekinin borcunu öde bak depozitodan daha az bir miktar. yeni açmada 400 depozito vereceksin bunun borcu 200. sen oturmaya devam edersin hem diye. aklında aç kapa olmasın tribi. aman yapma. kendi üstüne al çıkarken kapa. yarın bir gün eski kiracı gelir dava açar benim aboneliğimi kullıyor diye. zaten elektrik şirketi anlayınca da dava açıyor sen değilsin bu diye.


  • ManikD  (02.07.16 02:21:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.