[]

ego bombası kuzene muhtaç olmak?

selam dostlar.

elimizde ülkemizin taşaklı üniversitelerinden birinde okuyan fakat reelde pek çok konuda bilgi sahibi olmamasına rağmen her konuda kazanma hırsıyla yanıp tutuşan ego bombası bir kuzen var.

çıkarı söz konusu olduğunda kardeşini dahi gözü kapalı harcayabilecek bir eleman. göreceli olarak peşinden koşturan bir tip aynı zamanda kendisi.

ünv. başarısı, aşk meşk işlerinden göt kalkması vs. derken kendisine bu alanlarda rakip görmek istemiyor.

hal böyle iken biz buna yakın bir arkadaşına olan gönül bağımız sayesinde yakın olma mecburiyetinde kalıyoruz. daha yakın ilişkiler kuralım böylece arada köprü olsun gibi bir düşünce.

tabi kişiliği sıkıntılı olunca bu işi aleni olarak söyleyip eline ve diline düşmekten kaçınıyoruz.

zaten yıllar öncesinden aynı konudan sabıkalıyız o zamanda bir gram destek yerine aksine köstek olmuştu kendileri.

ne yapalım bu huur çocuğuna? nasıl bir çözüm bulalım?

 
en guzeli onu pohpohlayin. inceden alaya alindiginin farkidaysa bu ozelligini biraz torpuler, degilse o zaman harika birsey. cok eglenceli muhabbetler yapabilirsiniz.


  • charlotte blanc  (02.07.16 01:42:47) 
rüşvet teklif et. çıkarını verirsen sana istediğini verir. neyi sevdiğini sen bilirsin


  • utertas  (02.07.16 02:24:03) 
İşinizi doğrudan çözün. Zira bu tiple uğraşılmaz.


  • manuel mandalina  (02.07.16 03:38:05) 
Islergucler cocuk king,kabul et.oylede boylede anlatiyorsun ama daha evvelde cevresinden sevgili yapmisin,simdi de ayni kanaldan yuruyorsun bir de demedigini birakmiyorsun..ileride de ilk firsatta sana o manitalari ben yapmistim diyecek.


  • duptıs  (02.07.16 12:06:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.