[]

sizce dogru mu yaptım, vicdansız mıyım ?

1 bucuk yillik ciddi iliskimi bugun itibariyle bitirmis bulunmaktayim. ben 23k, o 23e.

eksiler;
ben soguk, mesafeli, aile baglari zayif bir insanim. o ise tam bir ortam cocugu arkadas canlisi, ailesine cok bagli.
zevklerimiz cok farkli, o şıkır şıkır giyinmeyi seven dugun dernek gezen biri. ben salas takilan kalabaligi insanlari sevmeyen biriyim.
o asiri kiskanc, herseyi beraber yapalim kafasinda, sensiz yapamam triplerinde, ben herkesin ayri hayatlari olmasi gerektigini dusunen ozgurluge duskun biriyim.
o ramazan kucuk, demet akalin vb dinler, ben evgeny grinko son feci bisiklet oh land vs. o cakallarla dans, beni affet vb izler ben shameless, leyla ile mecnun vb

artılar;
benimle herseyi yapar, kimseye ihtiyac duymaz. deli gibi aşık deli gibi bagli. kiskancliklarini kurmalarini benim icin hep torpulemeye calisir. her konuda yanimda durur. hic yalniz birakmaz ve hep ilgilidir.

bitirdim cunku onunla kisiligimi kaybettigimi farkettim. uyusamamamiz gozume cok batmaya basladi. ben rahatsiz oldugumu belirtmeme ragmen beni ailesiyle cok icli disli yaptı. onunla kulturel sohbetler edemedigimi farkettim. hep gulup egleniyorduk ama o kadar. ilgisinden bunaldim, hep soyledim ama kendini geri cekemedi. sac kesimime bile mudahele etmeye basladi. hicbir istediğimi ozgurce yapamaz oldum. cok sevdi evet ama o kadar..

sizce dogru mu yaptım yoksa vicdansizca mi davrandim, denemeli miydim?

not: yazim konusunda kusura bakmayin, mobilden yazdim, zor geldi duzeltmek.

 
Senin yaptığını ben de yaptım zamanında, çok pişman oldum ama giden geri gelmedi. Başkalarının kolunda yaşıyor hayatını şimdi. Duyuru geçmişimden de görebilirsin pişmanlıklarımı zaten. "Ben sözümden dönmem, özlemem, pişmanlık da duymam." dersen bir şey yok ama insan ciddi bir ilişkiden çıkınca o hasret kaldığı kişisel alanına çok çabuk doyuyor, eski düzeni istiyor yeniden.


  • BuddyGuy  (02.07.16 00:58:57) 
Çok doğru yapmışsın.


  • köstebek kurabiye  (02.07.16 01:02:23) 
Vicdansız değilsin de ikinizin de müzik zevki berbatmış.


  • i was made for you  (02.07.16 01:04:21) 
Eksiler ve artılar kısmının aynısını o da yazabilirdi mesela buraya..o eksiler artılar kısmından sonra son paragrafı yazdıysan devam etmezmiş işte..iyi yapmışsın.

Ama böyle çok sevenleri bıraktıktan bir süre sonra arama, pişman olma evresi bir yoklar..aman diyim.

edit: i was made for you +1 :D
  • qazaqwsx  (02.07.16 01:06:24 ~ 01:06:57) 
I was made for loving you +1. O ne biçim müzik zevkleri öyle.

şaka bi yana bence de iyi yapmışsın.
  • noluyo yaa  (02.07.16 01:06:37) 
beni affet izleyen erkegi nerden buldun ya bırak arama sorma bidaha.


  • spadæs  (02.07.16 01:09:29) 
seni hep bekleyecegim istediğinde dön triplerinde suan, hala ariyor yaziyor. ama donmek istemiyorum, eksiler artilar tabi ki bana goreydi. belki de ben onu haketmiyordum.

muzik konusu da, zevk iste ne denir :)
  • jonestown  (02.07.16 01:09:43) 
sfb tamam da evgeny grinkodan ne istiyorsunuz? :(

duyduk geldik, iyi yapmışsın. bir zaman sonra her şey batmaya başlıyor birbirinize. tahammülsüzlük falan giriyor devreye. sonra işler daha da ota sarıyor. saygı azalarak bitiyor. sadece sevgiyle de bir yol olmuyor. o da bitiyor gerçi.
  • sen de git sen de unut  (02.07.16 01:11:43) 
Evgeny Grinko dinleyen birisine "Müzik zevkin berbatmış" diyenleri takmamak ile baslayabilirsin.


  • ihanet kac kisilik  (02.07.16 01:19:47) 
Hanımefendi size şu şarkıyı gönderiyorum, iyi dinletiler dilerim.

www.youtube.com
  • burka  (02.07.16 01:41:11) 
@burka

cuk oturdu sanki, teşekkürler.
  • jonestown  (02.07.16 01:50:33) 
Vİcdansızlıkla alakası yok. Adama yalan söyleyip aldatsaydın vicdansızlık olurdu. Bu değil.


  • KaraSakall  (02.07.16 01:56:31) 
doğru yapmışsın. eğer o ilişkiden zevk alamıyorsan aşık değilsin veya ilgini kaybetmişsin demektir. bu durumda da ilk iş ilişkiyi bir an önce sonlandırmaktır.


  • lesmiserables  (02.07.16 02:18:53) 
> "cok sevdi evet ama o kadar.."

"ben o kadar sevmedim" diye de ekleseydin keşke. :) normalde herşey süper uyumlu olsaydı ama "çok sevmiyor olsa idi" o zaman ne olurdu acaba? :)
  • matrix  (02.07.16 02:37:48) 
abi o degılde sız bı arabada tatıle gıtsenız 3. kişi müziklerden camdan atlar:))

vıcdansızlıkla ne alaka? kafa yapıları uymamıs yeterınce sevgıde yokmus bellı kı
  • hopp  (02.07.16 02:40:15) 
@matrix

çok sevdi evet, belki onun kadar değil ama ben de sevdim. sevgi anlayislarimiz farklıydı sanirim. diğer türlü olsa da biterdi. ikisi olmadan da olmuyor sanırım.
  • jonestown  (02.07.16 02:51:01) 
sevmiyorsun. pek dert etme.


  • cosmicgadin  (02.07.16 03:14:01) 
anladım. aslında şu kısımın da hakkını vermek lazım: "sac kesimime bile mudahele etmeye basladi. hicbir istediğimi ozgurce yapamaz oldum."

senin üstüne bu kadar eğilmemiş olsa belki bitirecek kadar bunalmayacaktın da. çok saçma gelir bu bana. tanışıldığında, ilk flört dönemlerinde, sıcaklaşma anlarında o kişiyi olduğu gibi kabul ederiz. atıyorum "saçlarım nasıl" dediğinde muhtemelen beğeniriz vs. sonra ne hakla karışılıyor anlamıyorum. insanların sevgi anlayışlarında fast-food mantığında bir "hızlı-tüketim" saçmalığı bulunuyor. sevgi'ye alışınca, onu beslemek için başka şeylere el atıp, onları eritip bunun içine katmaya çalışıyorlar. oysa minnet duyup ilk zamanları korumaları gerek. elbette müzik, film konularında da beğeniler bu kadar uçurum olmamalı tabi. ayarı bozuk çoğunun. :) hani yeri gelir birinin varlığından bile minnet duyarsın. saça başa karışmak nedir yani. ya da hesap sormalar ve haddinden fazla koyu kıskançlıklar.
  • matrix  (02.07.16 03:16:30) 
Farklılıklar ilişkiyi renklendirmek adına güzeldir aslında. Ego savaşları ve tahammülsüzlükler nedeniyle tersi oluyorsa, o is yürümez. Kısacası bunu nasıl yönettiğinizle ilgili, ki sizin durumda yürüme potansiyeli yokmuş gibi duruyor. Özlem atağında donmezsen ve onun olur da hemen sevgili bulması ile yikilmazsan atlatirsin. Bana kalırsa doğru yapmışsın.


  • manuel mandalina  (02.07.16 03:46:22) 
Kaçınmacı kadın kaygılı erkek kombinasyonu. Tam bi felaket. Arkana bakmadan kaççç.


  • nekolaytezla  (02.07.16 05:00:23) 
ergenlikten beri gözünde bir erkek arkadaş prototipi yaratmışsın sonra da sevgilinin o tipe uymadığını görüp kızmışsın.Bu gidişatı ancak normalin çok üstünde bir cinsel yaşam geciktirir yada tamamen düzeltirdi ama o kısmı da net değil.

Erkek arkadaşına saygı duymuyorsun onu sünepe olarak görüyorsun.Bu şekilde çok kadın gördüm.Hepsinde de üstte anlattığım gibi geri planda yolunda gitmeyen bir cinsellik vardı.
  • turkuaz  (02.07.16 08:50:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.