[]

capraz masamdaki susmayan adam

Game of Thrones'taki girdi Rus cazcidan çıktı. Su an Sovyet savaşı, yeni türkü, Sovyet savaşında çarpışan Türklerin mezarları falan diye devam ediyor. Yanına gidip kulağına usulca "Bi sus mk" desem nolur?




 
Nazım in şiiri de var ya diyor ya ://///


  • damdanakan  (01.07.16 23:10:38) 
sen hanfendiliğini? bozma (swh)


  • anonymice  (01.07.16 23:14:21) 
Swh diye gülmek dort buçuk yıl önce yasaklandı. Mustakbel memuriyetin yanmasın.


  • damdanakan  (01.07.16 23:16:03) 
Ona 'Vızıldamak bir sinek gibi minik ve gür, bir arı kovanı gibi kafa şişirircesine' şiirinden bahset, belki mesajı alır. 'Bi sus' da iyi bir fikir bence.

Edit: Ya da ondan daha geveze ol, kendi silahı ile vur.
  • aychovsky  (01.07.16 23:17:07 ~ 23:18:05) 
Ben sahsen biraz gevezeyimdir. Bir keresinde arkadasla hararetli bir sohbet esnasindayken biraz arkamizdaki bir kiz yuksek sesle bir "üffff" cekti, utancimdan yerin dibine girdim milleti rahatsiz ettim diye. Aninda sesim kesildi.


  • stavro  (01.07.16 23:19:42 ~ 23:19:57) 
Ne diyon la yavşak! Diye bağır masadan.


  • Goddard  (01.07.16 23:23:46) 
bilmiyorum bağıra bağıra mı konuşuyor yoksa o adamın çapraz masasında konsantrasyon gerektirecek bir şey mi yapıyorsan ancak tüm bu koşullar olmadığı sürece ben kolay kolay karışmam insanlara.


  • air  (01.07.16 23:24:40) 
şimdi kimse kimseyi kandırmasın. her masaya bi' tane o adamdan lazım yoksa bazen konuşucak hiçbi' şey bulamıyoruz. en kötü masamızdaki o adama sararız.

masasına oturup sürekli bilmediğin konularda kendinden çok emin şekilde üfür, cehaletin karşısında çıldırarak gitsin.
  • evde liyakat kalmamis  (01.07.16 23:27:48) 
Atip tutuyosa tahhammul etmek zorda hakkaten, makul ve mantikliysa anlattıkları yine bi nebze cekilir.. Belki daha once duymadigin seyler söyler.


  • trejemu  (02.07.16 02:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.