[]

Migros internetten alışveriş

İnternetten mi yapıyorsunuz alışverişlerinizi? 30 tl nin üstünde eve sipariş varmış, sık kullanıyo musunuz bunu getiriyolar mı hemen yoksa markete mi gidersiniz?




 
iki kere kullandım, memnun kaldım. saat aralığı seçiyorsun teslimat için, ona göre getiriyorlar. genelde ağır şeyleri taşıyamayacağım zaman aklıma geliyor ve kullanmak istiyorum. normalde reyonlarda gezmek daha hoşuma gidiyor.


  • sbuxny  (01.07.16 22:03:27 ~ 22:05:02) 
50'ydi sanki o, düşürdüler mi yoksa marketten markete değişiyor mu?

200-300 lirayı bulacak alışverişler için bence iyi bir seçenek ama onun dışında kullanışsız buluyorum kendi adıma. birincisi migros çok pahalı. ikincisi o menüde ürün seçmek azap gibi geliyor bana, reyonlar arasında dolaşa dolaşa, ürünü öpe koklaya almak daha çok hoşuma gidiyor. normalde internet alışverişçisiyim, ayakkabımı gömleğimi bile internetten almayı tercih edebilirim yerine göre ama market alışverişi için ı ıh.
  • der meister  (01.07.16 22:06:49) 
4-5 kez kullandım. İndirim kuponları oluyor onu kullanarak yapıyorum fiyat düşüyor. Hem de markette gezme derdi olmuyor.


  • mr.goodcat  (01.07.16 22:08:31) 
Biz ayda 4-5 defa yapıyoruz. Sürekli müşteri olduğumuzdan mı bilmiyorum ama meyveyi, sebzeyi artık karpuzu bile bizden güzel seçiyorlar. Ağır şeyler için çok rahat oluyor ya. Saat aralığınız siz seçiyorsunuz. Babam akşam alışverişi yapıyor ertesi gün şu saatler arasında gelsin diyor ve bir gecikme olmuyor.

Aylık temel ihtiyaçları alıyoruz.
  • jazzabel  (01.07.16 22:54:52) 
haftada en az 1 kez yapıyorum
çok fazla içecek vs tükettiğim için onları taşımakla zorlanmıyorum
soğutucu arabaları olduğu için de dondurmalar erimeden geliyor vb.
oturduğum yerden seçerek ağır ağır düşünerek sipariş vermek keyifli,
bir de unutkan bir insan olduğum için Favori ürünlerim ve önceki siparişlerim sekmeleri işime yarıyor.
Meyve ve sebzeyi tavsiye etmem.
  • sadegazoz  (01.07.16 23:23:52) 
Ağır şeyleri bilmemkac kat taşımaya üşeniyorum. Saat aralığı seçeneği iyi, ayda bir her tür ev ihtiyacını gideriyorum. Birkaç kez servisin gecikmesi oldu ama arayıp haber veriyorlar hemen.


  • Sulfoxaflor  (02.07.16 00:48:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.