[]

hostelde değerli eşyaları ve telefonları ne yapıyoruz? alarm?

her şey tamam da telefonu yanımıza almamız lazım değil mi alarm için. çok erken alarm kurmak normal midir?




 
telefonu pantolonun cebine koyuyorum genelde. pantolonu da katlayıp yastığın kenarına (varsa duvara bakan kısma doğru sıkıştırıyorum).


  • solskjaer  (01.07.16 15:29:30) 
telefonu alarm için yastık altına koyarler genelde (ben öyle uyuyamam)..

Ranza altıysa rahat..masa üstü, yatak altı koy bir yere sorun olmaz. Kalkar kapatırsın alarmı. Güvenmiyorsan bir kaç kıyafet katla arasında dursun vs.

Rana üstüyse cebi olan bir şey varsa üzerinde cebinde olabilir. Geçen en son ranza üstünde kalırken ranzanın ucu dolabın üstüne denk geliyordu dolabın üstünü masa gibi kullandım..

Alarmı da kur gitsin sorun olmaz. Sesi abartı olmasın ama alarmın melodiside sinir bozucu bir şey olmasın fazla uzatmadan uyanırsan sorun olmaz :) zaten kim ne diyecek hostel işte herkes aynı..
  • qazaqwsx  (01.07.16 15:45:54 ~ 15:46:13) 
Benim ogrenciyken kaldığım hostellerde alarmlı saat ve kilitli dolap vardı. Bazılarında oluyor. Ama yoksa küçük göğüse gelen seyehat cuzdanlari oluyor. Paralar, pasaportlari onda tutabilirsin. Telefonu da yastığın altına. Her türlü alarm normaldir. Uçağın vardır kalkmak zorundasindir. Zaten digerleri kulak tikaci takiyor genelde. Bizde kulak tikaci ve uyku gozlugu de vermislerdi. Ben hostel yerine baska bir yerde mi kaldim acaba?


  • shadowcat  (01.07.16 15:51:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.