[]

ehliyet almak hakkında

bugun başvursam ehliyet kursuna, işleyiş nasıl oluyor?
stajyer falan deniliyordu, aktif oldu mu o sistem ?

kaç ay sonra ehliyet sahibi olurum en erken ?

 
Sınavlarda kalma durumunuz olmazsa en erken Eylül sonu kursla işiniz biter.
Teorik Sınav 27 Ağustos
Direksiyon Sınavı 24-25 Eylül
Tek seferde geçerseniz direksiyon sınavını geçtikten 1 hafta kadar sonra dosyanızı kurstan alırsınız ama emniyet randevusu vs. derken Ekim başını bulur.

Stajyerlikte de bir şey yok abarttılar bayağı 2 yıl 75 ceza puanını doldurmadan araç kullanman gerekiyor en önemlisi bu başka bir olayı yok.
  • mutekebbir  (01.07.16 11:29:14) 
evet stajyer ehliyet uygulaması aktif oldu, ceza puanınız 75 den başlıyor yamulmuyorsam dolayısı ile kazadır, güvensiz sürüştür ehliyet elinizden daha çabuk gidiyor, bunlara dikkat ettiğiniz sürece bir sorun yok. normalde 100 mu 150 mi ne öyle bişi zaten.

mutekebbir arkadaşda güzel açıklamış zaten.
  • selam  (01.07.16 11:45:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.