[]

canon foto makineleri

canon 450 d giriş seviyesinde bir makinem vardı. 50 mm lens falan güzel çekimler yaptı uzun süreler.Lakin düşürdüm, kırıldı.Şimdi, yeni bir şeyler almak istiyorum ama 2. el bakacağım. Öncesinde de aklımda hep giriş seviyesinin bir üstü 50d 60d gibi makineler vardı. video kayıt cihazım var, video özelliğine ihtiyacım yok açıkçası. Çeşitli sitelerden karşılaştırmalar yaptım ama bu işi bilenlerden yardım istiyorum.1200-1300 tl verebilirim en fazla.

Sorum şu, 50d,60d seviyesi orta sınıf 2000 lerin sonları üretimi iki makineden biri mi iyidir, (sadece foto kalitesi olarak bakıyorum olaya) yoksa 700-750 d gibi yine giriş seviyesi makinelere mi yönelmeliyim? tabii bir de full frame olan 5d klasik buldum birkaç tane. Yardımlarınızı rica ediyorum.


 
shutter sayısı nisbeten eski modellerde daha fazla olacağından ve eski modellerin perde ömrü yeni makinalara kıyasla daha düşük olduğunu düşünürsek aslında yeni modeller daha avantajlı gibi gözüküyor. içine bir de görüntü işlemede kullandığı işlemci teknolojisi ve sensör gelişimi de dikkate alınırsa yeni bir modele daha sıcak bakarım.


  • eeb  (01.07.16 09:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.