[]

Kadıköyde yaşamak/kiralar

Merhaba sevgili duyuru,

Altı yıldır kadıköy'de kendi evimde oturuyorum. Bekar hayatım için kabul edilebilir bir ev olsa da kasım ayında evleneceğim ve eşimle daha eli yüzü düzgün bir evde oturmak istiyorum.
Bi süredir ev bakıp duruyorum fakat eli yüzü düzgün evlerin kiraları 3000-3500'den aşağı değil. Yeni evlerde hele mutfağı bile salona dahil şekilde 1+1 evler 2.750 3000 filan. Bu nasıl iş arkadaş kafayı yiyeceğim? Her geçen gün hipster akını yüzünden soğuyorum zaten, herhalde Kadıköy'den ayrılma vakti gelmiş.

Peki nerede oturulur anadolu yakasında? Yani yobaz olmayan, kedimi köpeğimi rahatça besleyebileceğim, 3000 kira vereceksem eli yüzü düzgün ferah evde oturabileceğim neresi var?

 
bahsettiğin gibi küçükbakkalköy var.


  • in vino veritas  (30.06.16 16:34:04) 
üsküdarda barbaros mahallesi, koşuyolu, çiçekçi ve fıstıkağacı taraflarına bi bakın. gerçi oralarda da fiyatlar epey uçuk ama kadıköy kadar olacağını sanmıyorum.

üsküdar epey huzurlu bir yer. doğru mahalleler seçerseniz kadıköyden çok daha fazla seveceğinize eminim.
  • lapris  (30.06.16 16:48:49) 
lapris +1


  • Bysb  (30.06.16 16:50:52) 
erenköy - kuzguncuk - beylerbeyi - göztepe falan dolu. bi kadıköylü olarak bilmen lazım bunları :')


  • freya  (30.06.16 16:50:57) 
başkan ev seninse, bina düşündüğün kadar eskiyse; git binaya yıkım raporu çıkarttır. kadıköydeki bütün binalar çürük oldugu için pat diye çıkar. evinizi yıkıp baştan diksinler, o sırada da kiranizi müteahhit ödesin.


  • tchuck  (30.06.16 16:53:46) 
üsküdar icadiye tarafına bir bak derim. fiyatlar o kadar da abartı değil ve çok huzurlu


  • fernandoenes  (30.06.16 16:55:06) 
3000 lira verecekseniz,selamiçeşme,feneryolu,göztepe,erenköy civarında 3+1 yeni ya da eski, ağaçlı bahçeli bolca ev bulursunuz.
köpek var ise özgürlük parkı civarını özellikle öneririm.
gerçi bu aralar cok yeni bina yapıldıgı için santiyeye döndü de,park etrafı cok güzeldir.

www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
  • demoniclewinsky  (30.06.16 17:09:24 ~ 17:14:32) 
ataşehir'e gelin :D ama merkez ataşehir
park bahçe migros carrefour ne ararsan var :D

  • la noix  (30.06.16 17:40:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.