[]

duş alırken aşağı düşmek

duş teknesi ve küvetlerin altı zemine gömülü değil, değil mi? bazen duştayken su gideri dökülen saçlarla tıkanıyor, teknenin haznesi kadar su birikiyor içinde; suyun ağırlığından zemin çöker de aşağı düşerim diye endişe ediyorum. olmaz öyle bir şey değil mi?




 
Sonradan getirilip, yere tutturularak monte edilen şeyler onlar. En fazla kendi banyonun zeminine düşersin yani.


  • naberabi  (30.06.16 15:18:28 ~ 15:22:12) 
şu filmlerdeki gibi küvetle alt kata inmekten bahsetmişsin sanırım :) kaçak varsa belli bir zaman geçtikten sonra altınızdaki evin tavanında kabarmalar, çatlaklar, atmalar vs olur. yani siz aşağı düşmeden çok önce alt katınızdaki size şikayete gelir merak etmeyin.


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (30.06.16 15:21:04) 
Ahahaha, yok yahu olmaz öyle şey.


  • chitosan  (30.06.16 15:21:05) 
bi arkadaşım duş alırken 7. katın banyosundan 4. katın banyosuna kadar düşmüştü. dikkat etmekte fayda var.


  • animalman  (30.06.16 15:22:53) 
@komsu komsunun nickine muhtactir

alt katımızda kimse yok ki, bodrum alt kat. çıplak halde bodrumla ev arasındaki merdivenleri çıkarken birine yakalanmış şekilde bulmak istemiyorum kendimi. hele bi de dış kapının kilitli olması durumu var, o daha fena :/
  • devilred  (30.06.16 15:24:03) 
alt katlarda betonların üzerindeki basınç yüksek olduğu için stres değeri de yüksek olur, haliyle mukavemeti daha düşüktür. bu da demek oluyor ki daha kolay kırılabilirler. yani en alt kattaysanız bodruma düşme ihtimaliniz var. bence siz bir merdiven alın koyun bodruma, en kötü ihtimalle düştüğünüz yerden geri tırmanırsınız yukarı.


  • dog day afternoon  (30.06.16 15:26:49) 
sıcak suyu çok açmayın, zamanla eriyor diye biliyorum :(

www.korhaber.com(18).jpg
  • Absinthe75c  (30.06.16 15:27:43) 
sirf bu yuzden hep giris katta oturuyoruz biz.


  • baldur2  (30.06.16 15:31:45) 
bi ciddi soru sordum, hepiniz dalga geçmişsiniz :(


  • devilred  (30.06.16 15:31:51) 
böyle korkular bana komik gelmiyor ben de uzun süre boş evlerden tırsmıştım :d bu olaydan bu kadar çekiniyorsan 2 3 ayda bir bodruma inip tam banyonun altını kabarma, çatlak vs var mı diye kontrol et. bi de nolur nolmaz yumuşak bi şeyler ve birkaç parça kıyafet koy oraya, düşersen bir yerin acımasın eve çıkarken de çıplak olmazsın :)


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (30.06.16 15:32:47) 
bizim teknede de aynı problem var ama o duş tekneleri gömülü olmuyor. nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ablam arada kaldırıyor altaki pisliği temizleyip geri oturtuyor, bi süre o birikme yaşanmıyor mesela. sen de bi bak. beceremem diyosan bi ustaya filan sor.

onun dışında zeminin delinip senin yeryüzünün merkezine doğru yol alman pek mümkün gelmedi.
  • elorelia  (30.06.16 15:36:04) 
bodrumdan birinci kata çıplak vaziyette koşmak başkasının evine düşüp o şekilde görünmekten daha iyi değil mi ya anlamadım :)) hem bodrumdan eve kadar birilerine yakalanma ihtimalin baya düşük, sağ kalırsan tabi :(
saçları yıkadıktan sonra gideri temizle öyle devam et, yoksa insan yıkandığından da bir şey anlamaz zaten.

  • pamuk helvalar cebe  (30.06.16 15:43:19) 
gifrific.com

yukarida görüldügü seyin olma ihtimali, dedigin seyin olma ihtimalinden daha yüksek.
  • wiillii  (30.06.16 15:47:44) 
En fazla kendi banyonun zeminine düşersin + 1

Ayrıca kaç kilosun? Senden 60 kilo fazla adamlar girip banyonun içinde tepiniyor muhtemelen bunların sağlamlığını test etmek için.
  • long live rock n roll  (30.06.16 16:38:23) 
geçenlerde odamda film izlerken birden kapım açıldı, baktım bizim üst komşu dal daşak bana bakıyor. meğer bizim banyoya düşmüş yukardan küvetle birlikte. kusura bakmayın istemeden düştüm dedi, ben de olur böyle şeyler deyip gönderdim.


  • bacardicola  (30.06.16 16:43:04) 
dünden beri moralim okadar bozuk ki kafam dumanlı gibi.
boşluğuma mı denk geldi noldu bilmiyorum şu duyuruyu ve yorumları okuduğumdan beri gülme krizine girdim ya. hay siz çok yaşayın ya. :D:D:D

  • lapris  (30.06.16 16:56:20) 
artık yanlış bir şey olduğunu düşünsem de, hiç mi küvet doldurmadınız ya?
öyle bir şey olacak olsa yani böyle bir olasılık varsa çökme gibi, tekne kavramı olmaz bir kere.

  • tiredpanda  (30.06.16 17:30:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.