(7)
paris - brugge - amsterdam ulaşım
merhabalar,şubatta paris'e gidicem. oradan brugge'e geçmem gerekiyor en ucuz vasıta ile. hangi otobüs firmalarına bakmalıyım? ya da trenle nasıl gidilebilir? aynı soru brugge-amsterdam arası için de geçerli.teşekkürler şimdiden :)
merhabalar,
şubatta paris'e gidicem. oradan brugge'e geçmem gerekiyor en ucuz vasıta ile. hangi otobüs firmalarına bakmalıyım? ya da trenle nasıl gidilebilir?
aynı soru brugge-amsterdam arası için de geçerli.
teşekkürler şimdiden :)
0
çok fazla seçenek yok sanırım, hele de brugge'dan hiç olmayabilir.
megabus en ucuz ve makul seçenek ama sanırım brükselden var sadece. brugge-brüksel arası trenle 26 yaşa kadar 6euro, normal ücreti de 14 euro idi sanırım.
edit: güzergahı ters almışım ama durum aynı. amsterdam-brugge için de adres megabus, ama yine brüksel üzerinden olması muhtemel. ya da direk tren de uygundu sanırım o rotada.
0
brugge paris arasında thalyss trenini kullandım ben.
0
goeuro.com ben bu siteyi, uygulamayı kullanıyorum genelde. sonra bulduğum firmanın sitesinden alıyorum bileti.
0
rome2rio.com
hemen hemen gidebileceğin tüm ihtimalleri gösteriyor. kutsal kaynak.
0
Megabus'a bakacaksiniz. Gayet ucuzdur.
0