[]

ülkede muhalefet yok

yok mu 80 milyonluk ülke de muhalefet ?

bu kadar olay var. gün geçtikçe inanmakta bile zorlandığımız.anlam veremediğimiz. yine muhalefet haksız. anadolu' nun tam ortasında yaşıyorum. adam babasını savunmadığı gibi iktidar partisini savunuyor.

bizim muhalefet partileri sessiz.

ya tüm inançlar adına soruyorum: yok mu arkadaş bir tane genç, karizmatik, insandan yana olan, mantıklı, gerçekten halkı için çalışacak. yok mu kimse, arkasından gideceğimiz, inanacağımız, bilime, insana, hukuka önem veren, verecek olan.

artık taşın altına elimizi sokalım, yeter artık gizlendiğimiz. demokratik arenalara biz gençler de çıkalım savunalım haklarımızı. geleceğimiz için huzur içinde yaşamak istiyoruz. bu ülke bizim. soruyorum yok mu?

 
Benim umudum Akşener'den yana.

Gelirse MHP'de gerçekten büyük bir değişim olacağına inanıyorum.
  • KaraSakall  (29.06.16 23:49:30) 
abi ülkede isterse %5 olsun, örgütlü kaya gibi bir kitle olacak ki birileri çıkacak da yumruğunu masaya vuracak. örgütsüzüz, ülke gençliğinin siyasetle bağı kesik. herkes başı kesik horoz gibi dolanıyor ama kimse ne yapacağını bilmiyor.


  • doxanikee  (29.06.16 23:50:39) 
muhalefet var ama şu an ki görevleri
-yok- u oynamak. sonu malum..

  • 1adam  (29.06.16 23:51:05) 
yahu tam bahsettiğin gibi bir adam var zaten: Recep Tayyip Erdoğan.


  • ne nicki be  (30.06.16 00:05:23) 
Abi Isid'le Suriye'de savasan kim?

Isid'i bir zamanlar destekleyen kim?

Halk bu patlamalarda kimi sucluyor? HDP'yi ve CHP'yi.

Sen bu adamlara daha ne yapasin!

Simdi CHP'yi (Elistist Kemalist Parti'yi) ayrilikci teroriznle sucluyorlar. Halk da buna inaniyor.

Daha ne muhalefet olsun! Muhalefet ise yaramiyor. Bunlar hep magdur. CHP ne yaparsa yapsin bir ise yaramayacak.
  • Traveller  (30.06.16 00:15:58) 
Genç karizmatik olmasa olmuyor mu lan ne geldiyse bu ülkenin başına genç karizmatik lider sevdasından geldi.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (30.06.16 00:23:05) 
Gökçe Fırat muhalif gibi muhalif.


  • garaser  (30.06.16 00:23:05) 
Aykan Erdemir vardı ama akademiye döndü.


  • soso  (30.06.16 00:37:55) 
TC nin bir oyun içinde yönetildiğinin farkına varıyoruz. Gerçek bir muhalif olmayınca oy verecek kişiyi bulamıyoruz


  • Erensq06  (30.06.16 00:56:37) 
Net bir şekilde hırsızı destekleyen müslüman bir kitle var, kesinlikle muhalefete kalmış bir iş görmüyorum ben, bu akşamki açıklamaları hepimiz biliyoruz, bunu savunan kitleleri nasıl bir muhalefetle kendi tarafına çekebilirsin ki?
Türkiye şu anda bir fosseptik çukuruna döndü, bakın:
www.gazetemistanbul.com
trakyadaş igdaşa devrediliyor ve var olan 30 çalışandan 27'si çıkarılıyor bunların yerine igdaş tekrar çalışan alıyor, akp ilçe yönetimi referans olarak insan yolluyor mülakata ki referans olmak dediğimiz iş normalde bu adam bu işi yapar demekken akp'nin olduğu yerde bu adamı alın demek oluyor, bu yollanan kitlelerin işten doğru düzgün haberi bile yok, ne iş yapıldığını falan çıkarılan insanlara soruyorlar.
Çıkarılanlardan birkaçı akp ilçe yönetiminden birisinin arkadaşları, bu birisine gidip durumu söylediklerinde "abi şimdi mi gelinir?" gibi bir yanıt alıyor. Tam bir pislik oluşum değil mi? Muazzam bir çürümüşlük, yozlaşma var işte, kesinlikle emek harcanacak bir kitle değiller.
  • atom karincanin torunu  (30.06.16 01:45:09) 
muhalefet ne arar la... akp karşıtlığından gözü dönmesi yerine adam gibi muhalefet yapsalardı rte bu kadar uçamazdı. mhp tam adam olcak diyoruz bir sıkıntı çıkıyor. chp ve hdp zaten boş. adam gibi muhalefet olsa da oyumuzu versek...


  • gotic  (30.06.16 01:56:29) 
akp karşıtlığından gözü dönmek yerine adam gibi muhalefet etselerdi mi?? siz tbmm'nin twitter hesabını takip ediyor musunuz hiç? mesela bugün ne oldu? mhp, hdp, chp veya bunlardan biri önerge veriyor. akp oylarıyla reddediliyor. işe yarar hangi teklif gelse akp oylarıyla reddediliyor. memleket yararına bile olsa akp oylarıyla reddediliyor. bugün de patlama soruşturulsun diye önerge verildi ve akp oylarıyla reddedildi! tecavüz, cinsel istismarla ilgili kanun teklifi oluyor, reddediliyor. ondan sonra muhalafet akp karşıtlığı yapıyor sadece, oldu!

sonra birtakım aktroller çıkıyor "adam gibi parti olsa da oyumuzu versek" "ben aslında akp'li değilim ama adamlar çalışıyor" oldu, biz de yedik.

dün taksi şoförleri havaalanında ne yaptı, görmediniz mi? belçika'da bedava taşırlarken bizde 100 dolar vermezseniz gitmem dedi herifler. bu ülke böyle bir ülke. bu ülke bir foseptik çukuru. üstüne aracı süren minibüsçü, metroda inenlere yol vermeyen insanlar vb. hangi partiye oy veriyor zannediyorsunuz?
  • microfiction  (30.06.16 02:06:35 ~ 02:09:05) 
muhalif çok, ama biz bizi sikenden vazgeçemiyoruz. istiyoruz ki sürekli fırça yiyelim, sürekli bir aksiyon olsun, memleketin burnunun boktan çıkmaması hoşumuza gidiyor. bir de hırsız olduğumuz için, hırsızı seviyoruz.


  • babilbaligi  (30.06.16 08:58:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.