[]

Şanslı mısınız

Şanslı olduğunuzu dusunuyor musunuz, evetse sebepleri nedir hayırsa sebepleri nedir? Genel anlamda dünyaya gelme, yasayis, insanlar vesaire hakkında.




 
kesinlikle mükemmel bir şansızım.


  • seyduna6687  (29.06.16 17:44:27) 
dünya ortalamasına göre şanslı olduğumu düşünüyorum
ama 99 zarfa 100 tl 1 zarfa 5 tl koysak seç birini senin olacak derseniz gider 5 tl yi bulurum.

  • basond  (29.06.16 17:45:44) 
büyük konularda baya şanslıyım. önemli anlarda, sınavlarda vb. şansım hep yaver gider. ilk 100'e girmem gereken sınavda tam 100. olmuşluğum falan var.

günlük hayatın küçük detaylarındaysa acayip şanssızım. hani mesela eldiven takacağım, elime aldığım eldiven teki sağ elime takmaya niyetlenirsem sol, sol elime takmaya niyetlenirsem sağ tek çıkıyor. bi ara yüzde 50'li ihtimallerdeki yanılma payımı üşenmeyip saymıştım. %70 gibi bir oranım var bu konuda da.

hayat 100 gün sinirimi bozup 1 gün keyfimi yerine getirerek dengeliyor.

ek: son 1 senedir bir kaç büyük konuda da fena sıçtım. o yüzden evrenden bi güzellik bekliyorum bu aralar.
  • hypervaskulerdondurucu  (29.06.16 17:49:28 ~ 17:52:02) 
bakış açısına bağlı bu. bir yandan temiz ve içilebilir suya her an ulaşabildiğim için şanslıyım, diğer yandan norveç'te değil de türkiye'de yaşadığım için şanssızım... doğuşta ve sonrasında iyi kötü sahip olduğum standartlara göre değerlendirme yapacak olursam, şanslı olduğumu söyleyebilirim. yaşamam gerekenden birazcık daha iyi yaşayabildiğimi düşünüyorum.


  • der meister  (29.06.16 17:49:54) 
Benim değişik bir durumum var bu konuda. Çok şükür başıma hiç çok büyük olaylar gelmedi ama düzgün giden bir isimde illa ki sorun çıkar, neyse ki iyiye bağlanir eninde sonunda. Hayatımda iyi bir şey olacaksa öncesinde mutlaka zorlanirim. Evrak yetisecektir mesela mutlaka son gün olur o. Bir şeyi 30 kere denerim; olur ama en son sansimda olur vs vs. Bu yüzden stresten saç baş yoldugum çok olmuştur. Kıl payı kötü olaylardan da kurtulduğum çok olmuştur.

Kısacası aslında şanslıyım ama hayat sanssiz olduğumu düşünmemi istiyor sanırım.
  • fraise  (29.06.16 17:51:10) 
Hayir degilim hatta sansa dair inancim da yok. Neyse ki isimi asla sansa birakmayarak gerekeni yapiyor ve sonuca ulasiyorum.


  • neferkitty  (29.06.16 17:55:06 ~ 17:56:02) 
Hayatım boyunca maddi sıkıntı çekmedim, anlayışlı bir ailem var, muhtemelen kendi işimi başarılı bir şekilde kurmama önayak olacak bir abim var... İçinde bulunduğum hayat şartları güzel.

Sıradan şeylerde standart...

Aşk konularında bazı ciddi şanssızlıklar yaşadım.
  • long live rock n roll  (29.06.16 17:56:19) 
Birçok konuda gerçekten şanslıyım evet. Bazı konularda hayır.


  • mutlusismankedi2015  (29.06.16 19:01:04) 
Sanssiz oldugumu dusundugum donemler bittikten sonra iyi ki o donem sanssizmisim da bunu yasamisim diyorum. Sonu guzel seylere baglaniyor hep. Dolayisiyla ne kadar uzun sure basiretim baglansa en dayanilmaz anda bile sanssiz bir insan oldugumu dusunemiyorum.


  • degisikbirtip  (30.06.16 00:03:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.