[]

Geçmeyen diş eti apsesi

kanal tedavisi olmuştum. tedavili dişle yanındaki diş arasında aşağıya doğru apse çıktı. toplu iğne başı büyüklüğünde. tedaviyi yapan doktoruma gittim röntgen falan derken kanalların temiz olduğunu söyledi, diş eti hastalıkları uzmanına yönlendirdi ve rovamycine ve biteral yazdı. diş eti hastalıkları uzmanı da kanalların temiz olduğunu söyledi. neyse kısa keseyim ilaçları kullandım o esnada indi ama ilaçlar biter bitmez yine çıktı yine aynı doktora gittim yine röntgen yine kanallarda sorun olmadığını söyledi yine rovamycine ve biteral... aynı şekilde ilaçları kullanırken indi ilaçlar biter bitmez yine apsa çıktı. kafayı yiyecem röntgen de sorun yok diyorlar işin ilginç yanı ağrı falan da yok. doktor resmen elindeki zımbırtıyla tak tak vurdu yok ağrı diye bir şey. sadece sabah kalktığımda çenemi kapattığımda kanal tedavili dişte çok hafif ağrı sızı gibi bir şey oluyor ama o da yarım saate geçiyor günün geri kalanında ağrı olmuyor. ne yapabilirim başka, ne olabilir? saygı değer diş doktorlarımızdan fikir ve öneri istiyorum.




 
mevcut kanallar iyi durumda olabilir ama görmediği bir kanal kalmış olabilir mi acaba ? kanal tedavinizi endodontist mi yaptı ?


  • oscar  (29.06.16 16:52:33) 
hayır normal diş hekimiydi.


  • dante  (29.06.16 16:54:49 ~ 16:55:41) 
hemen bir endodontiste gorunun, kanal tedavisi uzmani onlar oluyor.


  • oscar  (29.06.16 17:45:21) 
teşekkür ederim oscar


  • dante  (29.06.16 18:08:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.