[]

atatürk havaalanı'nda ya da pegasus'ta çalışan/bilgisi olan olabilir mi?

iki sorum olacak, şimdiden teşekkürler.

1- cuma 20:00'da pegasus'un izmir uçuşunun iptal olma ihtimali nedir? şuanda uçuşlar normal yapılıyor mu?

2- pegasus'un kalkmama diğerlerinin kalma ihtimali olabilir mi? onur air'den bilet alsam 2 saat kala iptal etsem sadece hizmet bedeli öderim değil mi? (soru editlendi)

ekstra olarak, cuma kesin olarak gitmem gerekiyor izmir'e var mı bir öneriniz?

 
AHL de çalışıyorum. Onur ve pegasus ahakkında fikrim yok ama genel olarak bilgi aktarayım. İzmir uçağı her şekilde kalkar. Ama ne kadar rötar yapar onu kestiremiyorum


  • ötekitarafabiöğrenci  (29.06.16 13:41:15) 
@ötekitarafabiöğrenci; çok geçmiş olsun öncelikle, umarım sizlerde bir şey yoktur? böyle bir günde bunlarla meşgul ettiğim için kusura bakma lütfen.

peki sence onur air'den yedek alıp, bekletmenin bir faydası olur mu? yani pegasus'un kalkmama ama onur air'in kalkması gibi bir durum olabilir mi?
  • dahili meddah  (29.06.16 13:49:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.